Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haveroknak miért fura hogy nagyon tetszenek az ázsiai lányok?
Figyelt kérdés
Nincs bajom a magyar-európai nőkkel,de egy kinai,japán,koreai lány nagyon feltudja kelteni a figyelmem,de a haverok ebből azt szűrték le valahogy nekem a hazai lányok nem is tetszenek,pedig tetszenek,de egy kinai lányt is eltudnék fogadni.2017. jún. 30. 16:00
1/3 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni a haverokkal! Sok magyar férfinak tetszenek az ázsiai nők. Pl. nekem is.
2/3 anonim válasza:
Mert még egy magyart sem tudsz össze szedni.
3/3 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is az afroamerikai srácokkal. Mindenki azzal jön, hogy "hú, biztos csak azért, mert a nagyot szereted" meg "fúj de gusztustalan vagy" meg ilyenek, de nem érdekel. Nekem az arcuk tetszik elsősorban és az, hogy olyan magasak. :D És persze, odáig vagyok kicsiny hazánk szülötteiért is, de valahogy másak ők és vonz maga a kultúra is, amiben felnő a legtöbbjük, olyan "vidám" az egész, sokkal nyitottabb emberek, mint nálunk a nagy átlag.
Szard le a haverokat, nem nekik nézel csajt, hanem magadnak.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!