Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit választanátok? Mi a fontosabb?
Figyelt kérdés
Melyik lenne a jobb/elviselhetőbb számotokra? Ha egy fiú jóképű, izmos olyan igaz macsó típus, de bunkó veletek, nem törődik veletek, csak van mellettetek. Vagy legyen kevésbé helyes, de legyen oda adó, figyelmes, kedves. Kinek mi lenne a jobb egy kapcsolatban?2017. szept. 1. 13:26
11/12 anonim válasza:
A tipikusan izmos jópasi test meg a macsóság nekem nem igazán jön be, innentől kezdve... szóval az első alapból kilőve. A bunkóságot még nekem tetsző embertől sem viselem el, aki meg nem tetszik, attól meg pláne nem.
Amúgy ha a kevésbé helyes, ha egyáltalán mozgat meg szexuálisan, akkor inkább az egyedüllétet választom. Ha csak a médiaideál, közízlés szerint nem helyes, nekem viszont tetszik (pl. párom), akkor abszolút a 2.
12/12 anonim válasza:
Nem kellene az izmos, macsó, bunkó gyerek.
DE:
Olyan se kéne, aki nekem nem tetszik külsőre, nem tudok hozzá vonzódni.
Lehet akármilyen figyelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!