Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit választanátok? Mi a fontosabb?
Figyelt kérdés
Melyik lenne a jobb/elviselhetőbb számotokra? Ha egy fiú jóképű, izmos olyan igaz macsó típus, de bunkó veletek, nem törődik veletek, csak van mellettetek. Vagy legyen kevésbé helyes, de legyen oda adó, figyelmes, kedves. Kinek mi lenne a jobb egy kapcsolatban?2017. szept. 1. 13:26
2/12 anonim válasza:
Mindkettő. Viccet félretéve a második. De azért én igyekszem a kettő keverékét keresni egy személyben. ....második inkább.
3/12 anonim válasza:
Nem lennek egyutt se olyannal, aki bunko velem, sem pedig olyannal, aki nem tetszik maximalisan. Nem alkuszom meg.
4/12 anonim válasza:
Persze, mert csak ez a két véglet létezik. :D Az én párom pedig valahogy mégis egy odaadó, figyelmes, fantasztikus ember és a vonzódás is maximális (hozzátenném egyáltalán nem izmos macsó típus, nekem az konkrétan hányinger, az én saját mércém szerint viszont überszexi).
5/12 anonim válasza:
Szánalmas ez a kérdés. :D
Párom számomra nagyon vonzó, szexi és nagyon odaadó, figyelmes, törődik velem..stb.
Erről ennyit.
Mind a külsőnek és mind a belsőnek passzolnia kell számomra.
A külső+belső = egy egész!
6/12 anonim válasza:
Ez amolyan "nem nézek ki jól, de ha lenne pár jó tulajdonságom, ami tetszik a nőknek, és azt hiszem, hogy én figyelmes és kedves vagyok, akkor a bunkó macsó kellene nekik, vagy én?" típusú kérdés? :D
7/12 anonim válasza:
Mindegy, csak sok pénze legyen.
9/12 anonim válasza:
Természetesen egy kevésbé helyes. De nekem valószínűleg helyes lenne, mert nem tetszenek az izmos macsó típusú férfiak.
10/12 anonim válasza:
Bunkóval sosem lennék együtt akárhogy is nézzen ki. Egyébként sem az izmos macsó típus az esetem :D
A kevésbé helyessel amúgy sem lenne probléma de az viszont fontos, hogy nekem bejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!