Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő ilyen manapság?
milyen az a nőies gondolkodás? :D szerintem csak hülye ember van, meg nem hülye, nemtől függetlenül. meg néhány átmenet. :D
mindenesetre itt mindig mindenki tud mindent, nemcsak a nők, hogy márpedig ők nem csinálnak ilyet.
férfiak ugyanolyan hevesen okoskodnak bele abba, hogy nők mit, hol, miért, hogyan, mikor csinálnak, és minden más hazugság. :D
mindenesetre én még nem csináltam ilyet, amit te itt leírsz. ismerőseim se.
egy fiú barátommal egyszer elhitette egy csaj, hogy mennyire beindult rá, küldött képeket, aztán eltűnt. később lebukott, hogy kamu profil volt, és igazából egy férfi volt. :D őt kitiltották az oldalról, de persze nyilván vannak még bőven ilyenek.
biztos sok nő is csinál szemétséget, mint ahogy sok férfi is.
de most az ilyeneknek, akik kb az egész női nemet sz arozzák, mégis miért kívánna mást az ember? :D
Jó, én értem, csak ezt ne nagyon hangoztasd mert te leszel a nőgyűlölő, szemét, rinyagép akit inkább jobb messziről elkerülni. Alapból nehezen mernek önmagukkal is szembe nézni, ebben az online világban pedig nincs is rá szükségük már tehát így szokták intézni a dolgokat.
Engem sem érdekel különösebben a dolog. Ma is csak mosolyogtam az egészen, legalább még pihentem picit mert holnaptól ismét dolgozom. :)
"A "pénteken sokáig dolgozom", közben az ismerőse meg elszólta magát, hogy szabadságon van csaj, és sokan mások."
Ha velem ezt csinálná akár nő, akár férfi, akkor ennyi lenne. Felfognám, hogy nem akar velem lógni, nem bír, és ennyi.
De nektek mindent a szátokba kell rágni. Amit nem fogtok fel, hogy a lányokat nem bátorítják arra, hogy egyenesen nemet mondjanak, mert megölheted, ha nem tetszik. Ez nem túlzás. Lehet ezt gondolni. De az itteni megnyilvánulásokból simán kinézem, hogy megvernék/ölnék a nőket.
Mindig azt mondják nekünk, hogy kedvesek legyünk. Az egyenesség sértő. Változtatni akartok? Neveljétek máshogy a lányaitokat. Ne mondjátok azt, hogy lány/fiú létedre, hogy ez a nő/férfi dolga. És akkor felnő majd egy generáció, akiknek természetes lesz a nem. Mert ti is hirdetitek nagyban, hogy a "női nem" az talán meg a többi fszság. Úgyhogy ezt tessék leverni a szexista szülőkön, meg azoknak a szülein, meg a társadalmon.
Én hányingert kapok a gondolattól is, hogy valakivel telefonálnom kelljen, szóval random embereknek megmondom, hogy ne hívjanak, sőt, meg se adom a számom.
Ettől még munkaügyben telefonon szoktak keresni, nagyszüleimmel is telefonon beszélek mert nincs internetük, orvoshoz időpontot telefonon tudok foglalni, stb....
De jó tudni, hogy már miatt is sz--r ember vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!