Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy vannak magas pasik, akik sikertelenek a nők körében?
Attól, hogy valaki magas, még lehet:
- töketlen
- csóró
- buta
- ápolatlan
Például.
Pikulát járnál te el így. Ha igen, most is így tennél. Csak egyszerűbb a magasságod hiánya miatt rinyálni.
A magasság csak egy opció.
De egy nő szemében millió probléma lehet még:
- iszik
- nem iszik
- dohányzik
- nem dohányzik
- nem szőke
- nem barna
- túl barna a bőre
- túl fehér a bőre
- nem kék szemű
- kék szemű
- nem tetszik a járása
- nem tetszik az öltözködése
- látható az aurája (már a szaga vizuális formát ölt)
Ez csak 1 nagyon pici lista, és csak a külsőség, itt
még esélye sem volt megszólalni a pasinak.... A foly-
tatás, már a belsőségek, túl hosszú lenne.
- Nem vagyok ápolatlan
- Jó az anyagi hátterem
- Nem vagyok, tájákozatlan, műveletlen, bunkó
Akkor ezt is add mellé. És így vagyok 180 cm felett, egyedülálló. Még csak rondának sem gondolnám magamat.
Nem igaz, hogy aki nem alacsony és/vagy túlsúlyos, annak máris sínen van az élete.
A magasság egy adottság, ami általában előny, de önmagában szart sem ér. Sokkak fontosabb dolgok alapján döntök és sokkal másabb dolgokon múlik, hogy végső soron vonz-e az illető, vagy sem. Nálam csak annyi a kritérium, hogy ne legyek nagyobb darab a férfinél magasságra. Velem egymagas simán lehet például (170 vagyok), ha nem olyan vékony a combja, mint a karom, mert akkor is kisebbnek tűnik. Hogy ezen felül milyen magas, az engem őszintén nem izgat, nem lesz előrébb egy magasabb nálam, mint egy velem egymagas.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!