Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Próbálkozzak még vagy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbálkozzak még vagy már végképp nem éri meg?

Figyelt kérdés
Elrontottam, a kezdetekben, a kapcsolat legelején, nagyon hisztis voltam 1x, de őt nem bántottam semmivel, csak volt pár apróság, ami magamban zavart és azon voltam kiakadva egyik este. Másnap bocsánatot kértem tőle facen, de semmi reakció, pedig látta. Erre kicsivel több, mint egy héttel küldtem neki egy sms-t, hogy szeretnék vele tisztázni pár dolgot, arra sem reagált. Most már közel 1,5 hónapja volt. Tudom, teljesen elrontottam. Meglehet még valahogy békíteni, vagy zaklatás lenne és fölösleges erőfeszítés és csak magamat járatnám le (megint)?
2017. aug. 30. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Láthatóan nem akar veled semmit. Ez ennyi volt.
2017. aug. 30. 21:56
 2/5 A legrosszabb ***** válasza:
Pont elég volt belőled annyi, amennyit azalatt a néhány nap/hét alatt megmutattál magadból. Ebből nem kér többet.
2017. aug. 30. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos, ez ennyi. Egyet kell értsek az előttem szólóval.
2017. aug. 30. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennek ennyi. Nem a hiszti a fő oka.
2017. aug. 30. 22:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Miért, szerinted mi volt a fő oka? Jó lenne tudni, mert tőle nem kaptam semmi választ. :(
2017. aug. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!