Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a leggyorsabb módszer nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a leggyorsabb módszer nem prosti nők ágybafektetésére?

Figyelt kérdés

Én egy komoly férfi vagyok és csak egy komoly kapcsolat érdekelne házassággal, gyerekkel stb.

Ennek ellenére néha elgondolkozom azon, hogy ha csak az lenne a célom, hogy minnél gyorsabban ágyba fektessek valakit, milyen irányba is kellene elindulnom. Egy gyors egyészakás kalandot kellene keresnem a belvárosi szórakozóhelyeken? Esetleg összességében gyorsabb lenne, ha könyvtárba járnék, majd randizgatni kezdenék egy ott megismert lánnyal? Mi lenne leggyorsabb mód átlagos emberként?

2017. aug. 30. 04:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Éjszaka, nem északa
2017. aug. 30. 12:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Több módszer is a rendelkezésdere áll:

-matracok és fekvőbútorok árusítása. A bemutató teremben sokan ki akarják próbálni, milyen az epeda+kókusz kombináció,

-légy portás! Akit este engedsz be a hotelbe, az tuti hamar ágyba fekszik,

-esetleg cseppfertőzéssel terjedő vírusbetegségeket ajánlok. Letüsszented, és másnap ágynak esik.

Komoly férfi, vagy könnyen ágyba vihető prédát kereső illető vagy? Ez egy eldöntendő kérdés, egy kétállású kapcsoló, nem potméter.

2017. aug. 30. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:

"Én egy komoly férfi vagyok és csak egy komoly kapcsolat érdekelne..."

Én meg hadd mondjam, hogy cö-cö! Ha te komoly férfi vagy, akkor én zöldre festett hintaló. Egy komoly férfi tudhatna annyit, hogy a nők bugyijába a fülükön keresztül vezet az út. És tök mindegy, hol ismered meg, a lényeg benned kell hogy legyen. Neked kell olyan lehengerlő külsővel, és stílussal rendelkezned, ami szerelemre gerjeszti a kiszemelt nőt.

2017. aug. 31. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!