Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok! Ti munkahelyi kollegat tudnatok vonzonak tartani ebben az esetben?
Én nemigazán értem a "rangbeli" különbséget.
Attól,hogy Te irodán dolgozol lehet középfokú végzettséged, és annak a koszos munkásruhásnak aki a ranglkétra legalján van esetleg lehet diplomája. Mérnökként esetleg még azt is el tudom képzelni ha a gyártás területén dolgozik.
A kérdésedből nem tűnik az ki,hogy csak a tiszta/csinos mivoltod + a munkásruha-e a különbség köztetek, vagy esetleg Te egy diplomás nő vagy, Ő pedig egy szakmunkás. Amivel hozzáteszem, semmi gondom nincs.
A magánéletet el kell választani a munkahelytől, és ha külön munkaterületen dolgoztok ez egyáltalán nem lehetetlen. Munkán kívül pedig mindketten "civilruhás" emberek vagytok, hiszen Ő is leveti azt a koszos munkásruhát.
Bár őgy érzem ha Benned kérdésként felmerült ez a probléma akkor Számodra ez nagy jelentőséggel bír, tehát nem biztos,hogy érdemes érzelmi síkra vinni ezt a munkatársi kapcsolatot.
tisztazzuk... itt nincsenek betanitott munkasok... szakmunkasok vannak...
mivel szerintem lovesetek nincs mi az a szakmunka ezert leirom a bereket...
egy hegeszto tobbet keres pl mint a diplomas emberek 80%-a
de ez nem is tudom miert meglepo... egy komuvest is nehez ma talalni minimum netto 2 ezres oradijert is...
es nem kell lehulyezni az embereket... sz a diplomas melo , amivel jobban lehet keresni, mondjuk 450 et, ott olyan nehez a suli, hogy a jokepessegu hallgatok tobb mint felet kiszorjak az elso evben....
az elobb olvastam egy kerdesnel, hogy szociologia diploma... a vilag baromsaga... az eletben nem fog vele a pali penzt keresni, kitorolheti vele... elmehet betanutott munkasnak, es egy ev alatt talan meg is keresi azt, amit egy hegeszto havonta barmelyik nyugati orszagban, kapkodnak ertuk...
"elarulom neked, hogy tobb szakma lenyegesen jobb valasztas mint a diploma, es jol is fizet"
Érdekes, ezt mindig csak a szakmát végzettek érzik így :P
en azt erzem, hogy tul nagy falat egy komoly mernoki a lehetosegeimhez...
termeszetesen sokkal jobb es konnyebb lenne az a melo...
viszont ezerszer inkabb megvalositom s mernoki elkepzeleseket korrekt osszegert, minthogy olyan diplomaval rendelkezzek, ami a hetkoznapi emberek szamara konnyeden elerheto, ezaltal a berezesek is olyanok... en egy ilyen diplomara nem is tudnek buszke lenni, foleg nem verni a mellenyemet ra...
Nincs hétköznapi ember által könnyen elérhető diploma.
Volt egy pár barátnőm, akiket a köznyelv "büfé-ruhatár" szakosnak bélyegez. Hidd el, még egy ilyen diploma lerakása is eszméletlen mennyiségű tanulással jár.
Persze, lehet fölényeskedni mérnökként, hogy az csak egy "olyan diploma" (én is mérnök vagyok, ismerem ezt a vonalat), de a valóság az, hogy nagyon kemény munka van 1-1 ilyen papírban is, és ezen az sem változtat, hogy jelenleg például a szociális területen dolgozók fizetése két szinttel van a béka segge alatt.
Lehet,hogy csak én nem értem...de Neked mi közöd ehhez a kérdéshez?Te vagy az irodán dolgozó nő...vagy a munkásruhás ranglétra alján lévő férfi...vagy egyik sem?
Bocs',az írásod alapján nem hinném,hogy az irodista csinoska vagy. Ha viszont a pasi,akkor számomra nem kérdés,hogy itt nem kizárólag a ruhakérdés a döntő.
Helytelenül/hibásan írsz/fogalmazol, indulatosan válaszolsz, bár nem is tudom miért?Nem volt senki részéről bántó hozzászólás!
Számomra olyan, mintha megerősítést várnál arra,hogy nincs rangbeli különbség,hogy működhet így a kapcsolat. hát persze, működhet, ha mindkét fél akarja, és akkor írhat itt bárki bármit.
nem gondolom, hogy agressziven valaszoltam volna, szerintem asszertiven kommunikalok... a fogalmazasom pedig azert ilyen, mert az angolt hasznalom, es ugy is gondolkodok fejben...
tudom, hogy nincs konnyen elerheto diploma... ugy ertem, hogy a bufe szakok nem igenyelnek atlag feletti kepessegeket... viszont egy mernoki mindenkeppen meghaladja az enyemet... atlag feletti kepesseg alatt azt ertem, hogy mondjuk kozepsuliban valaki tanulas nelkul tudja hozni a jo eredmenyeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!