Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnétek lakó kocsiban élő férfivel? Akinek nincsen háza, lakása, csak lakóautója van. A férfiről amit még tudni kell, hogy átlagos külsejű, kedves, tisztelettudó, jó humora van.
Mert azt nyílván előre tudod, hogy milyen szomszédaid lesznek. Hiába jó környék, elég egy cigányfamília és máris feleződik a lakásod értéke, főleg, hogy jön utánuk a többi is.
De még a sima emberek között is lehetnek problémák. Beköltözöl, minden faja éljen. 2 hét múlva a kedves, sütőmester süketnéma mami meghal, lakását eladják, az új lakó Dr.Boncz Ottó, akinél mindig döghússzag van és a mamája Klof Olívia az örökös kloffolás mestere akinek hobbija az üvöltő RTL adáson elaludni. Másik szomszéd, a kedves fiatal házaspár elköltözik, jön helyettük Detmet Álmos és felesége Üvöl Timi és jöhet az egész napos muzsikaszó tulipán.
Szóval hiába a "jó környék", hamar lehet az rossz. Ahol kiskoromban laktam (nem panel, hanem valami bizarr kísérleti lakótelep) az a hely a '80-as évek végén a mérnökök helye volt, a '90-es évek közepére pedig alig volt olyan lakás ahol ne alkeszek éltek volna, apámat is beleértve.
Mára javult, igaz ott már mindenki albérlő az öregeken kívül.
De hiába "jó" a környék, ha a szomszéd fullhangerőn muzsikázik egész éjjel, üvölt a másiknak a pujája, feletted lévő lóversenyt rendez, szembeszomszéd deviáns szexét pedig mindenki kötelezően hallgatja "ne fogazzá' mer' fejbeverlek a műfarokkal!!!" és ehhez hasonló sziporkák.
Vagy te panel alatt valami mást értesz? Én a '60 '70 '80-as évek házgyári szarjait értem panel alatt, lájk díz: [link]
Már a látványa émelyítő.
26# Úgy érzem, te nem igazán érted a jó környék fogalmát. Nyilván minden panel más, a képen linkeltet sejtem merre van, de nem ott élek így nem tudom, milyen a lakóközösség, de azt pl ránézésre sem tippelném jó környéknek, bent van a tömegközlekedés és a forgalom közepén és olcsóbb környéknek tűnik.
Mi zöldövezetes részen lakunk és nálunk pl kuss van egész nap, minden napszakban, nincs rohangászás fent, nincs zene, nincs veszekedés. És ezeket azért fel lehet mérni előre, mert nem úgy veszel meg egy lakást, hogy körbefutod 10 perc alatt, hogy hmm jó van 1-2 szoba jó lesz.
Képet a környékről vagy ahhoz erősen hasonlítóról. Tényleg érdekel, akár privátban is, hogy milyen a "jó panelház jó környéken", mert ilyet még nem láttam.
Most nem poénból, tényleg érdekel mire gondolsz.
Ja, hanem mellényzsebből előrántva vehetne egy 20 millás házat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!