Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnétek lakó kocsiban élő férfivel? Akinek nincsen háza, lakása, csak lakóautója van. A férfiről amit még tudni kell, hogy átlagos külsejű, kedves, tisztelettudó, jó humora van.
#9 és #3
A panel rosszabb, mint a lakóautó vagy a konténerház sok szempontból.
Panel visszásságai:
1.Köcsög szomszédság (hajnali kettőig muzsikaszó, cigányok, üvöltő RTL-en elalvó öregek, kutya, kisgyerek stb.)
2.Bűz. Panelban 5 szag a domináns: bableves, rántotthús, lecsó, hagyma, fing.
3.+38 fok a nyári melegben... (különösen a legfelső emelet)
4.Állandó dörrenések, zajongások, hajnali hétkor fűnyíró közteresek
5.Ház előtti padon alkoholisták vagy gyülevész cigányok szotyiznak.
stb.
Szerintem ő csak egy hacker és úgy van vele, hogy egy lakókocsiban nehezebben tudják lenyomozni a ténykedéseit. :D
Nem szar helyen kell lakást venni. Mi pl jó környéken élünk és nincsenek idióta szomszédaink, a legtöbb ember az épületben akiket látni szoktam, leginkább fiatalok.
Kétlem, hogy jobb lenne a paneltól, ahol korlátlan víz van, normális fűtés, szigetelés, és nem mellesleg nagyobb hely, illetve közel van minden. (Feltételezem a lakókocsival az ember nem a Deák téri metrómegálló mellé kempel le, hanem valahová a pusztába és már kinőttem abból is, hogy 20 nm-en vegetáljak.)
Egyébként meg nyilván nem csak panel létezik, hanem téglaépületek, polgári lakások és kertes házak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!