Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mutogatja mindenki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mutogatja mindenki a fogát ismerkedős fotókon? Mi ez a fogmánia a mai világban?

Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 14:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan erzesem, hogy a te fogazatod nem eppen mutogatni valo. Ne feltekenykedj, hanem tunes megcsinaltatni.
2017. aug. 28. 14:40
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
#11 Ugyanerre gondoltam. Kérdező, ha frusztrált vagy a fogsorod miatt, akkor ne irigykedj azokra, akik nyugodtan mosolyoghatnak képeken, hanem változtasd meg a prioritásaid és tedd rendbe a fogsorod.
2017. aug. 28. 15:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Miért probléma ez neked? Egyébként nekem gyerekkoromban volt fogszabályzásom, a felső fogsoromat kifelé tolták, emiatt nem fér be rendesen a számba, be tudom zárni a számat, csak ha zárt szájjal mosolygok, az olyan, mint hogyha nem is mosolyognék. Igazán mosolyogni csak úgy tudok, ami őszinte mosolynak is látszik, hogy kilátszanak a fogaim. Köszönet annak a pénzéhes gyökérnek, aki tönkretette a fogszabályzással a fogzománcomat is és elcseszte a mosolyom... :-) De ezzel kell együtt élni, így kell elfogadni és kész. Mi értelme azokkal foglalkozni, akik belekötnek ilyenekbe?
2017. aug. 28. 15:08
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

A mai világban? Megint egy 15 eves, aki azt hiszi azóta van világ, mióta megszületett.

A szép mosoly vonzó. Nem csak a mai vilagban, hanem régóta.

2017. aug. 28. 15:13
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is a mosolygós emberekre gondol a kérdező:)

Illetve sok embernek roosz a foga, ami nagyon taszító.

2017. aug. 28. 15:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert már ott tartunk, hogy ajándék lónak bizony látni akarják a fogát is, meg a ló is akarja, hogy lássák;-)
2017. aug. 28. 15:40
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert a hiányos ápolatlan fog IGÉNYTELEN ÉS UNDORÍTÓ.
2017. aug. 28. 16:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem régen azt mondták az az igazi őszinte mosoly ha nyitva van a száj és kilátszódnak a fogak, belegondolva nem egy hülyeség. Meg olvastam egy könyvet a test beszédről pusztán kíváncsiságól ahol volt ilyen rész ahol írták hogy nem véletlen mondják gyerekeknek hogy mosolyogjon ha társaságba megy, vagy vendég érkezik direkt úgy hogy látszódjanak a fogacskái mert az az őszinte mosolyt jelenti. Én ismerek egy olyan fiatal nőt aki 27 éves, és műfogsora van felül mert neki gyerekkorában nagyon rosszak voltak a fogai és félt a fogorvostól és szinte az összes felső foga letört, húzni kellett, és neki lecsiszolták a maradék fogait ilyen hegyesre és akkor kapott felső fogsort ami kivehető. Egyszer épp az utcájukba sétáltattam a kutyámat ő meg simán laza otthoni cuccba kint volt a postaládát nézte meg, akkor váltottunk pár szót, és amikor láttam hogy beszél úgy látszódott mint ha felül nem lennének fogai, de így nem volt feltűnő, de amikor nevetett és kinyitotta a száját akkor láttam hogy hegyes sárgás fogai voltak ott, hát kegyetlenül megijedtem, mert egy hihetetlenül szép és csinos nőről van szó aki modellkedett, tehát elég furcsa volt. Pedig tudtam már jóval előtte hogy felül műfogai vannak mert mesélte mivel nekem egyik hátsó fogam kellett kihúzni és akkor említettem neki hogy ha kihuzatok kettőt akkor tehetek be műfogakat ilyen hidat vagy mit, és akkor mesélte hogy neki is van de a teljes felső fogsora mű mert annyira pocsék állapotban voltak a fogai illetve a két első foga is annyira le volt töredezve már enyhén hogy neki javasolták hogy legyen teljes fogsora felül, az alsó fogai viszont nagyon erősek, és egészségesek, tehát ő elég furcsán örökölte a géneket, mert anyjának irtó pocsék fogai voltak, apjának meg mai napig megvan szinte az összes foga és teljesen épek.
2017. aug. 28. 17:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Lehet, fizet nekik ezért a fogorvosuk.
2017. aug. 28. 17:38
 20/20 anonim ***** válasza:

Öreg, te paranoiás vagy. :D Vagy csukott szájjal mosolygok, vagy nem, ahogy épp jön és jólesik. Mi a baj azzal, ha kivillan a fogam? Inkább az, mint a csöcsöm. Nemigaz, hogy mindennel bajotok van.

Inkább azt kérdezem, mi ez a sok rinya a mai világban?

2017. aug. 28. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!