Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért növekedik a férfiak száma az internetes ismerkedős oldalakon amikor egyre nehezebb a férfiaknak ismerkedni ilyen helyeken?
Talán mert a férfiak nem érzik (annyira) cikinek. Több nő ismerősöm is van, akik azért nem akarnak neten társkeresőzni, mert:
- ismerősök meglátnak ott aztán mit szólnak
- azt gondolja rólam mindenki, hogy élőben már egy férfinak sem kellek
- csak bunkó pasik vannak ott, akikkel úgysem jöhet össze semmi komoly.
Fordítsd meg a kérdést és kapsz egy választ. Azért nehezebb a férfiaknak ismerkedni ilyen helyeken, mert a számuk egyre nő. Önmagát gerjesztő folyamat. Miért van egyre több annak dacára, hogy egyre nehezebb ott az élet ? Mert hülyék vagyunk sajnos :D
30/f
"ismerősök meglátnak ott aztán mit szólnak "
:D
ha én meglátom az ismerőst, mit szólok? :D Vagy neki kevésbé ciki fenn lenni, mint nekem?
"ha én meglátom az ismerőst, mit szólok? :D Vagy neki kevésbé ciki fenn lenni, mint nekem?"
nem, mert a nők egy része csak egótuningnak van fent a párkapcsolata mellett, és ha netán észreveszi azt a kicsit szürkébb kolléganőt a társkeresőn, akkor gondoskodni fog róla, hogy az egész cég megtudja, és kicikizze (persze, nem egyértelműen, csak a megfelelő mérgezett szavak módszerrel)
élőben se könnyebb.
Utcán idegeneket leszólítani, vagy kocsmába.. normális nő nem jár kocsmába, discoban ahol a saját hangomat nem hallom?! Tesco nem arra való, ez az oldal, cset oldal, nem arra való.
kifogás mindig mindenhol van annyi, hogy már padlást lehet vele rekeszteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!