Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nyomnak le ilyen nyálas ismerkedős szöveget internetes társkeresés alatt?
Az jobban esne, ha azt mondanák, hogy egyszer meghúználak, de az utcára ki nem mennék veled emberek közé??
Na ugye..
Na már ez is baj? Vagy csúnya vagy, és nem tetszik hogy az ellentétét mondják?
Belga - Az a baj [link]
#6 tévedsz.. nem az a bja, ha bókol. Az a bja, ha nem megfelelő időben bókol. Mondjuk első levélben, amikor semmit nem tud rólam.
Még azt se mondom, hogy ez se gáz.. de mikor 1 nap 60 szor olvasom, hogy milye3n szép a szemem, arra 61. alkalommal immunis leszek. tudom magamról, hogy szép a szemem.. ezért tettem ki olyan képet, mert látom, hogy szép. Nem kell e megerősítés olyanról, amit tudok!
Kreativitás emberek. Nem fogok ötleteket írni, hogy mit írj. Ha ennyire lusták, kreativitás mentesek vagytok, akkor nem egymást keressük!
Tudod kérdező én nem szoktam.... ilyenkor rákérdeznek ,hogy nem tetszem? nem érdekellek?
Valóban... semmi sem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!