Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen még mindig gyedül vagyok. Vajon miért nem kellhetek senkinek sem?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de hozzám egy férfi sem ragaszkodik mint más nőkhöz. Úgy érzem mindig csak nekem kell a férfiakhoz ragaszkodni. Voltak rövidebb kapcsolataim, de szexre soha nem került sor. Utálom, ha valaki megvárattat, késik egy csomó időt a randikról, én pedig csak ilyennel találkoztam. Minden héten bejelölnek pasik a facen, de hiába ha már a képről is az jön le mennyire igénytelenek a külsejükre, és még helyesen írni sem tudnak. Márpedig engem irritál, ha valaki buta, és nem tud egy csomó témához hozzászólni. Pedig adok a külsőmre, igaz nem sok helyre járok, de utálom az olyan helyeket, ami tele van részegekkel.2017. aug. 28. 12:22
21/21 anonim válasza:
Normális helyeken próbálj ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!