Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen még mindig gyedül vagyok. Vajon miért nem
kellhetek senkinek sem?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de hozzám egy férfi sem ragaszkodik mint más nőkhöz. Úgy érzem mindig csak nekem kell a férfiakhoz ragaszkodni. Voltak rövidebb kapcsolataim, de szexre soha nem került sor. Utálom, ha valaki megvárattat, késik egy csomó időt a randikról, én pedig csak ilyennel találkoztam. Minden héten bejelölnek pasik a facen, de hiába ha már a képről is az jön le mennyire igénytelenek a külsejükre, és még helyesen írni sem tudnak. Márpedig engem irritál, ha valaki buta, és nem tud egy csomó témához hozzászólni. Pedig adok a külsőmre, igaz nem sok helyre járok, de utálom az olyan helyeket, ami tele van részegekkel.
Kérdező, két verzió lehet, vagy valamiért az ilyeneket veszed észre, akikkel nem működsz jól, vagy túl kritikus vagy. Azért ennyire nincs katasztrófa a férfiak terén. Egyébként egy picit magadba is nézhetnél, hogy tényleg milyen ember vagy. Ismertem egy nőt, kollégák voltunk, ő magát kedves, rendes nőnek tartotta (távkapcsolatban él), de kívülről azért nem volt akkora szent, szeretett másokba belekötni, összeveszett kollégákkal, tiszteletlenül beszélt másokkal ok nélkül, tolakodó volt, akitől akart valamit, azzal tenyérbemászó volt, de csak amíg érdeke fűződött hozzá, utána azzal is szembefordult, akitől korábban segítséget kapott. Már nem tartom vele a kapcsolatot. Minden esetre az, ahogy ő látta magát, és az, ahogy kívülről láttuk, ahogy viselkedett másokkal, szöges ellentétben állt egymással.
2017. aug. 28. 13:19
12/21 A kérdező kommentje:
De engem mások is úgy általában kedvesnek tartanak. De senki sem tökéletes.
2017. aug. 28. 13:34
13/21 anonim válasza:
Prűd vagy
2017. aug. 28. 13:34
14/21 anonim válasza:
Lehet hogy csak Brad Pitteket és George Clooneykat veszel észre 😂
2017. aug. 28. 13:38
15/21 anonim válasza:
Már vagy 20-adjára olvasom ezt a kérdést. Azóta már 26 lettél? Nice troll try. :D
2017. aug. 28. 13:42
16/21 anonim válasza:
Ha élőben is így rinyálsz akkor nem csodálom hogy mindeki elhajt lol
2017. aug. 28. 14:09
17/21 anonim válasza:
Rosszul választasz.
Azokat a férfiakat akik nem ragaszkodnak hozzád egytől egyig te választottad. Próbálj meg más srácoknak mondani igent.
2017. aug. 28. 14:11
18/21 anonim válasza:
Kérdezd meg egy exed, hogy mi a gond veled. Vagy valami férfi ismerőst. Erre olyan tud felelni aki ismer téged és férfi.
Ha visszaolvasod magad szinte ugyanazokat írod magadról, mint az itt kesergő sok 20-on éves srác akiknek nem megy a csajozás. Nem tudjuk mi a gond, de valami biztos van. Viszont minden kikorrigálható, ha változol vagy más férfiakkal ismerkedsz.
2017. aug. 28. 14:39
19/21 anonim válasza:
Elég butának és egyszerűnek tűnsz az írásod alapján.
Úgy fogalmazol, mint egy 14 éves lány.
Jó, hogy nincs párod, ha az az egyetlen erényed, hogy há' pedig te szép vagy, mé' nincs párod akkó'?? he?? Na jó, nem trollkodok tovább. Ennyiből is megértetted (remélem)
2017. aug. 28. 15:41
20/21 anonim válasza:
Ezt akár én is írhattam volna. De én már nem bánkódok azok miatt, akik végül eldobtak. Jobb nélkülük az életem. Még ha egyedül is vagyok. Illetve próbálom már nem folyton magamban keresni a hibát. Nagyon kártékony a folytonos önostorozás. Legyél elfogadóbb magaddal szemben. Nem azért viselkednek veled csúnyán, mert megérdemled, csupán ilyen programjuk van. Lesz olyan, aki képes lesz szeretni és elfogadni, de azok miatt egy percet se szomorkodj, akik elvárásokat támasztanak veled szemben, és igazából nem is a lelkedért szeretnek. Engem rengeteg szenvedés és öngyűlölet alól szabadított fel az, hogy rájöttem erre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!