Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 170 alatti pasi, akinek volt már az életében tényleg szép, vonzó, igényes csaja?
Én nem vagyok a kérdés célközönsége, de ismertem olyan srácokat. Az egyiket pl. szinte sosem láttam nő (és nem is akármilyen nő) nélkül 15 éves kora óta, pedig nem kifejezetten jóképű sem, ugye alacsony, és az utóbbi időben eléggé meg is hízott. De olyan női voltak mindig, hogy nála médiaízlés által 2-3 kategóriával jobbnak tartott férfiak is összetették volna értük a két kezüket, ráadásul sosem a plázar...c kategóriából (a kérdésben leírtak mellet még belsőleg is a helyükön voltak). A titok nyitja az volt, hogy fiatal korától kezdve ambíciózus volt és dolgozott, így nem az "anyuval élek 30évesen, nincs munkám, és bőgök" kategória (nem is milliomos) és nagyon jó dumája van.
Volt egy másik srác is. Ő is hasonló kategória, csak ő még igénytelenebb is. Az én szememben mindig csinos, szép női voltak, bár lehet, férfiszemmel nem elég szépek/vonzók, mert pl. volt, akinek kislányosabb arca volt meg nem volt nagy melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!