Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit nyom a latban a társkeresési kommunikációban, hogy sosem szoktam könyveket olvasni? 23/F

Figyelt kérdés
Alapból nagyon introvertált vagyok, az új emberekkel mindig nehezen indul a kommunikáció, ha fáradt vagyok akkor meg van hogy egy értelmes mondatot is kínszenvedés kinyögnöm.
2017. aug. 27. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Introvertált vagy és nem olvasol könyvet? Ilyet még nem hallottam.
2017. aug. 27. 23:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem a könyvek olvasása nagyon jó időtöltés pl. utazás közben, várakozás közben. Filmeket otthon nézek, azokat nem viszem magammal, de könyvet szinte mindig. Amíg ülök a buszon, várom, hogy sorra kerüljek a postán... stb. addig is hasznosan töltöm az időt és nem malmozok, hanem olvasok. Nincs erre annyi időm, mint diákkoromban volt (megjegyzem, számomra a kötelező olvasmányok sem voltak nyűg, bár volt, amit nem szerettem, de a többségét igen), de kihasználok most is minden időt, amikor csak olvasni lehet. És mellette az aktív kikapcsolódást is szeretem, ma este pl. Neoton koncerten voltam pár ismerősöm társaságában.
2017. aug. 27. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!