Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit nyom a latban a társkeresési kommunikációban, hogy sosem szoktam könyveket olvasni? 23/F

Figyelt kérdés
Alapból nagyon introvertált vagyok, az új emberekkel mindig nehezen indul a kommunikáció, ha fáradt vagyok akkor meg van hogy egy értelmes mondatot is kínszenvedés kinyögnöm.
2017. aug. 27. 18:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6%
A mai egyetemistak azt hiszik hogy a konyv az amivel a nagyszulei tamasztottak ki a billego asztalt. Nem hatrany.
2017. aug. 27. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Elolvashatnál egy-két könyvet, ha mást nem, néhány klasszikust vagy éppen divatos darabot. Ha nem vagy hülye, ezekről saját gondolataid is születhetnek, ami máris téma egy beszélgetéshez.
2017. aug. 27. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Kommunikációban nem tudom.

Én pont most ecseteltem egy barátomnak, hogy a gerincemben valami vágyódást érzek, ha könyveket látok. Tehát nálam maga a nem olvasás kizáró.

2017. aug. 27. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Pedig olvashatnál, akkor legalább nem írnál olyat, hogy "sosem szoktam". :)
2017. aug. 27. 19:08
 5/12 A kérdező kommentje:
Filmet sem szoktam nézni, valahogy ezek a kitalált dolgok egyáltalán nem kötnek le. Cikkeket, dokumentációkat meg találok a neten is, persze vannak valóságon alapuló könyvek is, de sosem kerestem őket.
2017. aug. 27. 19:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi az, amit csinálsz?
2017. aug. 27. 19:12
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 Tudom hogy az olvasás egyeseknek olyan mint a légzés. :D
2017. aug. 27. 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A fiam mesterképzésre jár, lassan két diplomás reál értelmiségi lesz. sosem okozott Neki gondot a kommunikáció, annak ellenére,hogy nem szeret olvasni. Először erőltettem, de amikor az általánosban legnagyobb unszolásomra se volt még a kötelezőket sem hajlandó elolvasni letetettem róla.

Az olvasás kikapcsol, szórakoztat és bővíti az ismeretedet,szókincsedet, szélesíti a látókörödet, de attól,hogy nem olvasom még lehetsz kommunikatív.

Olyan lányt keress akivel nem gond ha nem a mágikus realizmusról kell beszélned, és nem az a tipikus "szeret olvasni" típus.

2017. aug. 27. 19:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem tartom rossz dolognak az olvasást, sőt, nálam pozitív ha egy lány szeret olvasni értelmes dolgokat. Velem szerintem a kötelező nyári olvasmányok utáltatták meg a könyveket sajnos.
2017. aug. 27. 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én szerettem régebben olvasni, de nem tűnt fel sosem, hogy aki ne olvasna az mindenképp egy szókincshiányos hülye lenne, sem az exem, sem a jelenlegi párom nem olvasott / olvas könyveket, és a szókincsükkel és az intelligenciájukkal sincs gond.

Az olvasás tipikusan egy lassú szórakozás, és van akit nem tud lekötni, mert mondjuk ennél aktívabb ingerekhez szokott. Sajnos most már engem sem, mert nincs türelmem leülni egy könyvvel, amikor egy sorozatepizódban sokkal több információt kapok meg sokkal rövidebb idő alatt.

Mindenesetre a beszélőkéhez pl szerintem pont semmi köze, nem attól lesz valaki kommunikatívabb, hogy elolvasott sok könyvet.

2017. aug. 27. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!