Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak a fiúra, akivel a gólyatáborban kavartunk? 19/L
Tegnap ért véget a gólyatábor, 4 éjszakát töltöttünk ott, azaz 4 éjszaka volt buli. Az első napon buliban megismerkedtem egy sráccal, de más szakra jelentkezett, ezért nap közben sose találkoztunk, illetve maximum láttuk egymást távolabbról (illetve ő említette meg mindig, hogy látott, én őt sose). Már az első buliban csókolóztunk és tök sokat beszélgettünk, nevetgéltünk. Habár picit részeg voltam és ilyenkor rengeteget beszélek és általában elég sületlenségeket, de összességében sokat nevettünk. Szerencsénk volt, ugyanis a második és harmadik napon is találkoztunk a bulikban. Ugyanúgy beszélgettünk, csókolóztunk, ennél tényleg semmi több nem történt, nem feküdtünk le (szűz vagyok még és nem akartam részegen, de egyébként ilyen értelemben ő se nyomult). Szóval tök jó volt minden. Ám a harmadik napon a szakunknak volt egy éjjeli programja, ami kb. 10 percet vett igénybe, és arra a 10 percre elköszöntem tőle, de megkérdezte, hogy visszamegyek még a buliba? Mondtam, hogy igen. Mikor visszaértem, a pultnál egy másik csajjal beszélgetett. Ami így józanul belegondolva egyáltalán nem nagy dolog, de akkor teljesen félreértettem a dolgot és odamentem hozzájuk. Mondtam a srácnak, ha már nem szeretne táncolni vagy ilyesmi, akkor hazamegyek aludni. Ekkor olyan kínossá vált az egész, mert a lány megkérdezte a fiút, hogy "jaaa, te csajozol??? Akkor hagylak is, sziasztok!". De ez az egész teljesen fura volt, mintha a másik lány is megsértődött volna, meg mintha a srácnak is kínos lett volna és full gáz volt. Utána a fiú mondta nekem, hogy ezzel a lánnyal nem volt semmi, csak valami xy helyről ismeri stb stb stb. Kimentünk, megint picit csókolóztunk, de ekkor megjelent egy barátnőm és mondta, hogy menjünk haza, mert nagyon fáradt. Szóval a fiútól elköszöntem, de valami hülye megfontolás miatt odadobtam neki, hogy "csajozz csak tovább nyugodtan!". Józanul szembeköpném magam, mert iszonyatosan kínos, miközben azzal a lánnyal valószínűleg tényleg semmi se lehetett... csakhát az alkohol ugyebár előhozza ezeket a tudatalatti kijelentéseket is sajnos, amik sokszor nem is úgy vannak.
A negyedik, azaz az utolsó nagy záróbulin azonban nem vettem részt, mert teljesen kimerültem és egyszerűen megmozdulni se bírtam az álmosságtól, képtelen voltam elmenni. Szóval a negyedik nap nem találkoztunk.
Tegnap értünk haza, láttam, hogy facebookon bejelölt, este visszajelöltem, de nem írt rám. Lájkoltam a profilképét, hátha ezt jelzésnek veszi, de ő csak visszalájkolta az enyémet, továbbra sem írt.
Szerintetek írjak én? Bennem van egy visszafogottság, hogy neki kellene írnia, de végülis, ha arra gondolok, hogy az utolsó talin azzal köszöntem el tőle, hogy csajozzon, akkor teljesen jogos, hogy nem ír.
Szerintetek mit tegyek?
Vegigolvastam ezt a posztot es egy gondolat jutott csak eszembe:
Edes istenem, miert nem 21-nel nevezheti magat az ember nagykorunak?! Miert 18 lett ez a szam?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!