Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti kezdeményeznétek egy rendkívül jóképű férfinál? Hogy csinálnátok? Korotok is írhatnátok .
9#,10#, gondolom egy csodának kellett volna történie, ha képesek lettetek volna úgy leírni a véleményeteket, hogy nem szőtök bele egy adag sértegetést, de igazából mi mást lehet itt várni?
Az meg egy örök klasszikus kérdés, hogy a nők miért nem kezdeményeznek (vagy csak rendkívül ritkán). Persze mindig kéznél van egy adag remek kifogás, de a valódi ok nem más, minthogy számukra ugyanúgy kellemetlenséggel jár(hat) a kezdeményezés, aminek nem szívesen teszik ki magukat. Csakhogy a nők, a férfiak többségével ellentétben, abban a pozicióban vannak, hogy kényelmesen nemazéndolgommal elintézhetik a kérdést.
Jaj, 12-es még mindig vannak női és férfi szerepek, modellek, de ezt a ti agyatok úgysem tudja értelmezni és megérteni, sajnos.
Majd, ha gyereked lesz, és hasonlóan töketlen lesz, mint te, akkor majd megérted, hogy mit szeretnék itt közölni nektek, hisz a gyereked a te tükörképed lesz majd.
Írd már le légyszi, hogy mi a mai világban egy férfi dolga? Hogyan kell a mai világban viselkednie?
Ne mindig a nőket bántsátok már a ti szerencsétlenségetek miatt!
Bezzeg, ha a nő erősebb, meg határozottabb mint ti, akkor meg vérig vagytok sértve, sértve lenne a férfiúi egótok.
A magatokfajtának soha nem jó semmi, csak panaszkodni tudtok.
Egyébként pedig, mindenki azt csinál, amit akar, ennyi!
Helyes, ha ez az " az az ő dolga, nem az enyém" 1960-as évek mentén gondolkodunk akkor te a dolgod meg a főzés. Éljen az avíttság.
Nőként mindig könnyebb lesz dumálni, mert ha valami baj lenne akkor jöhet a "de én nő vagyok ez nem az én dolgom" varázsmondat és minden el van intézve. De ha ez így van akkor miért nem állunk vissza kapásból az '50-es évek Amerikájára? Vagy csak az maradjon fent onnan ami épp jó, ami meg nem tetszett az változzon meg?
A férfiak egyre jobban elnőiesednek, a nők pedig egyre jobban elférfiasodnak. Ez tény. Remélem ezzel is tisztában vagytok!
Illemről még ezek szerint nem hallottál, kedves 14-es válaszoló?! Az illem az mindig illem marad, jobb esetben.
Rosszabb esetben már pl a nők kezdeményeznek, mikor az a pasik dolga, a hímnemű egyed visszaél a fizikális erejével, és megüti a nőt, színházba már nem öltöznek ki úgy az emberek, ahogy szokás lenne, a karácsony se szól már sokaknál arról, amiről kéne..stb. egyre jobban eltahósodik a világ. De erről csak is az emberek tehetnek.
De kérdem én, nektek nem szúrja a férfiegótokat az, hogy egy nő szed fel titeket, és nem ti őt? Nincs meg bennetek az a vadászösztön, hogy akkor most meghódítok egy nőt?
Akkor tulajdonképen rátok egy nőnek nincs is szüksége, csak legyetek spermabankok, hisz egyedül is fel tudja már nevelni a gyereket, ugye?
Mókás, hogy pont azzal a "vadászösztön" baromsággal jössz amivel a megcsaló férfiak szoktak védekezni, hogy "há' azé' mer' vadászösztön!!!!444"
Az a baj, hogy az illemnek csak az a szarabbik része maradt kötelező, pl. "a férfi fizet mindent" dolog. De valahogy az "ezt nem használjuk ki" szépen eltörlődött. Ez a baj ezzel.
Aúgy mindig ez a gyerekbaromság a végén, nem mindenki akar gyereket. Sőt egyre többen nem, érthető módon.
Az a baj amúgy, hogy _fizikailag lehetetlen_ kívülről megkülönböztetni azt, ha egy nő azért mosolyog, mert tetszünk neki, vagy simán kedvességből, vagy csak épp bambul bele a semmibe és eszébe jutott egy vicces videó, és valójában észre sem vesz minket. Persze ez nektek belülről egyértelmű, de kívülről nekünk nincs meg ugyanaz az információ, ami nektek belül, emiatt nem olyan egyértelmű ám a következtetés, ezt kéne már megérteni. Nem egy és nem két felháborodott lánykát olvastam már itt, aki kikérte magának, hogy miért veszi kezdeményezésnek a másik, ha mosolyog rá, kedves vele meg keresi a társaságát... Nekem is volt olyan, hogy azt hittem, akarhat valamit a lány, de inkább kivártam, és jól tettem, mert esze ágában sem volt, szimplán csak barátságos volt.
Aki jóképű, és gyakran mosolyognak rá a nők az annál is sikeres lehet, akihez úgy megy oda, hogy a lánynak nem is ez volt a szándéka. De aki nagyon ritkán tetszik csak meg valakinek, az szinte biztos elutasítást kap, akár elég bunkó módon. Ezért meg minek? Tudom, most jön az, hogy férfiak vagyunk, viseljük el a bunkóságot... de az valamiért sosem opció, hogy inkább a lány ne legyen paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!