Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van manapság olyan sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van manapság olyan sok fiatal nőnek olyan nagy önérzete?

Figyelt kérdés
Olyan sok nőt ismerek akiken lehet látni baromira el vannak szállva. Már a nézésük tartásuk olyan ..... de mikor -beszélnek lehet érezni, semmi kedvességet nem sugároznak
2017. aug. 25. 14:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2017. aug. 25. 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha veled minden nő lenéző és bunkó, akkor azt te váltod ki. Benned van a hiba.
2017. aug. 25. 16:05
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk manapság el is várják, hogy legyen kiállásod. Pl. munkahelyen alap, hogy határozott, összeszedett legyél, ne panaszkodj, akármi bajod is van, ha minden áldott nap túlórázol tök betegen, ahhoz is jópofát vágj. Ebbe előbb-utóbb belefárad valaki, mert nem robot, és azért tűnik úgy, hogy kemény és nincs benne kedvesség. Sajna ez ezt váltja ki az emberekből (nőkből is). És akkor még nem beszéltem a megélhetési meg a magánéleti gondokról, ami miatt szintén ingerlékeny, rosszkedvű lesz valaki. Lehet, hogy nem a nagy önérzet beszél belőle, csak egyszerűen már a hócipője tele van. Szívesebben lenne kis kedves, nőies, de a környezete ebben nem nagyon támogatja.
2017. aug. 25. 16:06
 14/20 anonim ***** válasza:
9%

Mert sokkal egyszerűbb flegma pcsának lenni, mint normális embernek.

Tudnék mesélni pár ilyen mucikáról, akik seperc alatt át tudnak taplóból változni bűbájos tüncikévé.

2017. aug. 25. 16:07
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Előttem író jót írt.

Én azt nem értem, hogy egy pattanásos arcú 314csa mi a fenére veri magát?

Látszódott a vonaton ahogy leült, bameg!

0 teljesítmény van mögöttük de az arrogánst azt tudják rendre nyomatni.

Képzeljétek, saját kertes házam van, nem kelt apuci anyuci, mindent nekem kell fizetni, az utolsó szögig, ha a házra kell költeni, max adnak tanácsot meg ha nagyon nagy összeg akkor kölcsönt adnak, na de ezt nekik is adtak a szüleik!

Külsőmet tekintve nincs pattanásom, átlagos testalkatú vagyok, külsőmet tekintve inkább elegáns próbálok lenni mint divatos.

Értékrendem is van, szóval nem azért írtam le, hogy van házam mert ezzel akarom leplezni a belső gyengeségem, fogyatékosságom, hanem hogy lássák, hogy saját egzisztenciám van, eléggé érzékeny típus vagyok, meg egy kapcsolatba odaadó is vagyok.

2-4 éve még vígan tudtam gyk-n szüzességelvételt igényelni, most már kb a bányarém is a vonatos 314csa szintjén van.

Elegem lett ebből az országból, hogy minden egyes nő arrogáns.

Az lesz a vége, hogy elköltözök innen, mert kedvem nincs a zavaros vízbe halászni, lepkehálóval vadászni a kedves odaadó szép nőt.

Másik kérdés, hogy anyagilag se tudom elérni itt a célomat, meg na ne szálunk el magunktól, nem a magyar nők a legszebbek.

Ja és érezzétek 314csák a törődést, hogy egy normális pasit szalasztotok el magatok mellől!

25F

2017. aug. 25. 17:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ja és érezzétek 314csák a törődést, hogy egy normális pasit szalasztotok el magatok mellől!"

Minden, amit ezelőtt leírtál, az ellenkezőjét bizonyítja.

2017. aug. 25. 17:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#15 Mindjárt sírok :'((((((((((((((((((( Ja nem.
2017. aug. 25. 18:13
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem várok el sokat, csak ő is legyen annyira igényes mint én 25F
2017. aug. 27. 15:04
 19/20 anonim ***** válasza:
#15! Húzz is el az országból bátran, mindenki jobban jár! ;)
2017. aug. 27. 22:18
 20/20 anonim ***** válasza:
15: mi van megszólalt ribókáim az önérzet? :)
2017. aug. 29. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!