Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran előfordul, hogy mindent enged a lány, aztán hirtelen "ne folytassuk"?

Figyelt kérdés

második randi. Engedte, hogy simogassam. Rámdőlt, tarkóját, hajával játszhattam, mosolygott, élvezte. Simogathattam a combjait is. Rajtam feküdt, egyszer a tarkómat is birizgálta. Egy-két kisebb sóhajt is hallottam tőle

Másnap megirta, hogy köszöni, de ennyi, nem akarja folytatni. Ez gyakran megtörténik?

2017. aug. 23. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
ott élőben fel van izgulva azért engedi, aztán otthon maszti és rájön, hogy "mekkora r1b4nc vagyok" és vége
2017. aug. 23. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Gyakoribb a következő eset:

Csaj újságolja a barátnőjének:

- Képzeld el randiztam tegnap a Lacival.

- Milyen Lacival?

- xxx Lacival?

- Azzal a lúzerrel? Két hete a bulin lepattintottam. Képzeld, még egy normális kocsija sincs, Suzukival jár.

És ennyi elég. Innentől kezdve lehetsz akármilyen jó fej, a csaj nem fog bevállalni a többiek előtt.

2017. aug. 24. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a barátnőm példája. Olyan helyzetben voltunk hogy " nem lenne szabad " összejönnünk, ezért elkezdett ismerkedni egy pasival. Nem engedett meg mindent hogy fogdossa de az ölében ült, és csók is volt. Majd azt mondta hogy a buszon hazafelé nem rá hanem rám gondolt, és este rájött hogy abban a gyereknek is engem látott. Így - bár minden simán ment- írta hogy ennyi elég és kész. És amúgy én is több lánnyal tapasztaltam azt, hogy minden oké volt jól éreztük magunkat majd egy nappal rá írják hogy " meg át kell gondoljam " más nap meg hogy ennyi volt. Később kiderült hogy még mind a volt bararjaba volt szerelmes
2017. aug. 26. 17:36
 4/5 A kérdező kommentje:

olyan már volt, hogy valaki mással első találkozó, rendben volt minden, de nem volt több, és mint kiderült "máshol volt érzelmileg".

Nade amikor épphogy nem ugrik rám, és abból lesz "nem"...

2017. aug. 26. 17:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt már ilyen, főleg egy kis italozás után is. Tipitapi de ennyi, többre nem kellesz. (Jó ennyire gonosz azért nem voltam.)

Tanulópénz :)

2017. aug. 26. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!