Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran előfordul, hogy mindent enged a lány, aztán hirtelen "ne folytassuk"?
második randi. Engedte, hogy simogassam. Rámdőlt, tarkóját, hajával játszhattam, mosolygott, élvezte. Simogathattam a combjait is. Rajtam feküdt, egyszer a tarkómat is birizgálta. Egy-két kisebb sóhajt is hallottam tőle
Másnap megirta, hogy köszöni, de ennyi, nem akarja folytatni. Ez gyakran megtörténik?
Gyakoribb a következő eset:
Csaj újságolja a barátnőjének:
- Képzeld el randiztam tegnap a Lacival.
- Milyen Lacival?
- xxx Lacival?
- Azzal a lúzerrel? Két hete a bulin lepattintottam. Képzeld, még egy normális kocsija sincs, Suzukival jár.
És ennyi elég. Innentől kezdve lehetsz akármilyen jó fej, a csaj nem fog bevállalni a többiek előtt.
olyan már volt, hogy valaki mással első találkozó, rendben volt minden, de nem volt több, és mint kiderült "máshol volt érzelmileg".
Nade amikor épphogy nem ugrik rám, és abból lesz "nem"...
Nekem is volt már ilyen, főleg egy kis italozás után is. Tipitapi de ennyi, többre nem kellesz. (Jó ennyire gonosz azért nem voltam.)
Tanulópénz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!