Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan férfiról, aki a barátnője mellett írogatnak más lánynak?
Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 22:14
1/11 anonim válasza:
Az attól függ. Ha a házi feladatot kéri el tőle vagy épp a munkahelyen a titkárnője és az árurendelést beszélik akkor semmi gond. Ha dugni akar vele akkor meg egyértelmű...
2/11 anonim válasza:
Mi a véleményetek az olyan lányról akinek van barátja és mellette más férfiakra írogat? Ráadásul egy nőnek lehet 200 férfi barátja akivel az isten tudja itt csinál beszélget velük, míg egy férfinak max 2-3 lány barátja. De azért maradjunk már csöndbe mi..
3/11 anonim válasza:
Hogy nem veszi komolyan a barátnőjét, és nem igazán tiszteli?
(feltéve ha mindezt flörtölési vagy egyéb "más" szándékkal teszi)
4/11 anonim válasza:
De mit írogatnak? Csak beszélgetnek, ahogy emberek közt megesik, vagy több vasat tartanak a tűzbe?
5/11 A kérdező kommentje:
Nem ártatlan beszélgetés
2017. aug. 23. 22:30
6/11 anonim válasza:
gyökér, a hűtlenséget nem tudom tolerálni semmilyen módon
megérdemli az ilyen, hogy a csaj kivágja
aztán egyesek vérig vannak sértve, meg még ők játsszák el a hattyúk halálát, hogy mennyire megalázta a párja ahogy szakított vele...az ilyen meg is érdemelné, hogy megalázzák, mert ő mit művelt szerencsétlennel...
7/11 anonim válasza:
Nekem amikor volt barátnőm, akkor is írogattam több lánynak, akikkel jóban vagyok. Ennek egyszerű oka, hogy a legtöbb barátom lány, velük valahogy jobban megértetem magam. Néhány fiú barátom is van persze, de alapvetően a lányokkal jobban kijövök az ilyen lánybarátaimtól én nem is akarok semmit. Teljesen hetero vagyok egyébként.
8/11 anonim válasza:
Furcsa, ha irogat más lánynak. Szerintem labilis a kapcsolat, nem hiszek az ilyen férfiaknak, mert komolytalan számomra.
9/11 anonim válasza:
Párom is ilyen, én is ilyen vagyok, jól kijövünk:D Mindig adott kapcsolatban kell letisztázni, hogy mik a szabályok.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem tisztel és nem biztos, hogy őszinték az érzelmei. Egyébként miket beszélnek? Régóta ismerik egymást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!