Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól teszem, ha ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, ha ezek után továbbra is kiállok az ízlésem mellett vagy bolond lennék emiatt?

Figyelt kérdés

Még nem tetszettem olyan lánynak aki nekem tetszett volna, emiatt egy barátnőm se volt még. Sok rosszat, csalódást átéltem emiatt és úgy érzem, hogy lelkileg megerősödtem. Viszont nem tudom lejjebb adni az igényeimet, ha nem tetszik valaki később se fog.

Egyesek szerint bolond vagyok, mert nem gyűjtök tapasztalatot ami náluk azt jelenti, hogy nem kezdek kevésbé vonzó lányokkal, ami szerintem csak kihasználás én meg ezt nem szeretném. Úgy vagyok vele, hogy nem jött még össze majd egyszer csak össze fog csak továbbra is kikell álni önmagamért.

Viszont néha magamtól is kérdezem, hogy megéri e kiállni az elveim mellett? Mert többször rosszul esik az, hogy ennyi idő alatt egy árva kapcsolatom se volt és néha nem tudom, hogy emiatt én vagyok a hülye. Sokan ilyenkor lejjebb adják, de úgy látom ettől nem lesznek boldogak. Én mindig is úgy képzeltem el egy kapcsolatot, hogy tetszik lány külsőre, belsőre és nem azért vagyok vele együtt, mert nem volt jobb, jó lesz a szamár is, ha nincs ló.

2017. aug. 6. 07:35
 1/4 Bad G-Sus ***** válasza:
jól teszed, véletlen se add lejjebb.
2017. aug. 6. 07:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon a külsőre alapozol,és ez nem jó.
2017. aug. 6. 08:24
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Hát, de először a külsejét látom meg utána, ha megtetszik a személyisége is akkor jön be nekem valaki.
2017. aug. 6. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Jól teszed. CSAK szexelni akarsz, akkor lehet olyan, hogy ő még elmegy.

Kapcsolatra, csak olyat, akihez minden téren tudsz vonzódni.

2017. aug. 12. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!