Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány nőt tűztök ki célul, hogy meglegyen, mielőtt még elköteleznétek magatokat egy konkrét nő mellett?
Tegyük fel, mondjuk 35 évesen akarsz nősülni, az a mai világban átlagosnak mondható, addig hány csajjal akarsz rövid távú kapcsolatot, alkalmi kapcsolatot, vagy egyéjszakás kalandot? Egyik haverom azt mondta, ne legyek túl kapzsi, 100 bombázó nőt tűzzek ki célul, hogy eljussak velük a szexig legalább, és annyi elég is lesz, hogy kiéljem magam.
Szerintetek?
Egyet, akivel leèlhetem az èletem :)
22/F
Valakinek eleg egy valakinek a 100 se.
En pua szempontbol fogom megkozeliteni. A kedvenc pua-m azt tuzte ki celul, hogy 10 bomba novel lefekudjon, mikor elkezdte ezt az egeszet. Egy ev alatt meg lett neki, mert iszonyat jo volt. Ilyenkor hova tovabb??
Nem a nok mennyisege inkabb a minosege a fontos. 100 bomba de hulye no, hat nem tudom, biztos szorakoztato lehet.. az elso maximum 5-10 de aztan, unalmas lesz.
Az a baj, hogy nem abbol indulunk ki, mint egy csinos no. Egy bomba csaj, megvalogathatja kivel jon ossze, mi nem. Ez a jatek igy van kitalalva. Az en celom, az, hogy eljojjon egy olyan allapot, mint amilyenbe egy atlagos no van. Ha akar szexelni akkor szexel, nem gond partnert talalni. Abbol tartos kapcsolatot kialakitani, meg nekem megy. Joforman csak az amit biztosan tudok.
Jelen pillanatban meg nem tudom felretenni, azt, hogy egy no hogy nez ki. Idovel eljon az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!