Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi minden férfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi minden férfi azt hogy ritka az ilyen nő?

Figyelt kérdés

Minden férfi szinte azt gondolja, hogy nem létezik olyan nő aki kívülről nagyon szép, sportos egyszóval gyönyörű, top 10-es csaj. És ráadásul még nagyon értelmes, okos, intelligens nő, akinek még értékrendje és elbűvölő személyisége is van.

Én már jó pár ilyen nővel találkoztam. Még is minden pasi ismerősöm azt mondja hogy ilyen nő egyszerűen nem létezik..

2017. aug. 21. 22:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
13%
Mehet a le pontozás ezerrel... :'D komolyan eltörném az ujját annak aki arra van ráállva, kattingat hogy a neki nem tetsző válaszokat lepontozza.
2017. aug. 21. 22:59
 12/35 anonim ***** válasza:
46%

Nőként mondom, hogy azért, mert ez igenis ritka. Nemcsak nőben, hanem általában emberben.

Amúgy nekem pl. jók az adottságaim, ki is hozom magamból a maximumot sporttal, szépnek tartanak, intelligens is vagyok, de az elbűvölő személyiségnél szerintem megbuktam. :D Én jól ismerem magam, és elismerem, hogy aki képes engem elviselni, megérteni, annak jár a keksz.

2017. aug. 22. 01:16
 13/35 anonim ***** válasza:
76%
Talán azért, mert ritka.
2017. aug. 22. 01:23
 14/35 anonim ***** válasza:
50%

Én is otthon edzek, mert nem tudok koncentrálni, ha mászkálnak körülöttem, meg paprikavörös fejjel várok, hogy mikor lesz szabad az a rohadt gép.:) Vettem itthonra súlyzókat, szép lassan összegyűjtögettem egykezest is, kétkezest is, bokasúlyt, mindent, már van 80 kilóm.:) És sokkal jobb érzés így edzeni, meg jobban is tudom tartani, mert itthon nem zár a terem, meg nem kell a havibérlettel szarakodnom, ami számomra pénzkidobás, tekintve, hogy ezt megúsztam 40-ből, ott meg fél évig elég ekkora összeg.

Most, hogy ezt megvitattuk... :D Annyit tennék hozzá a kérdéshez, hogy nem vagyok magamtól elszállva ugyan, de úgy gondolom, én is ilyen nő vagyok, ráadásul ismerek is ilyen nőket. Nem sokat érintkezünk emberekkel, vagy bulizgatunk. Én gyakorlatilag rohanok egyetemre, utána haza, utána gyakorlok, majd le edzeni, és vége. És ez csak rosszabb volt, mikor mellé dolgoztam is. Nekem semmi időm (lenne, de nem szeretem a passzív szórakozásokat) bulizgatni, meg mászkálgatni céltalanul a városban, a barátaim, akikkel szoktam menni, ugyancsak elfoglaltak és ritkán tudunk egyeztetni időpontot. A legtöbb számomra örömet okozó tevékenység pedig magányos dolog, mert úgy tudok koncentrálni, és fejlődni (legyen az futás, alkotás, akármi)... Szóval köszönjük, élünk mi, csak épp próbálunk építkezni, és beférni a 24 órába...:) Emiatt ritkán láttok minket az utcán, vagy random ücsörögni erre-arra(legalábbis akiket én ismerek, azokra nem jellemző ez, ahogy rám sem). Ha ismerkedünk, akkor meg inkább baráti körön belül/szakon belül nézelődünk, esetleg online (felmerészkedtem Tinderre, bár eddig sikertelen :D)...

A másik, hiába vagyok én ilyen. Ha valaki hozzám képest nem ilyen, hanem az én életvitelemhez képest csak félgőzzel teljesít, nem kelti fel az érdeklődésem túlságosan, mert nekem csak az inspiráló és vonzó, aki hasonlóan szeret tevékenykedni, lefoglalni magát, aktívkodni, fejlődni... Kövezzetek meg, de akiben kevesebb az igyekezet, és kisebbek az elvárások magával szemben, mint amit én állítok magammal szemben, az számomra nem elég férfias ahhoz, hogy vonzónak tartsam, pedig aztán én sem csinálok semmi emberfelettit, csak ilyen beállítottságú vagyok. Egyszerűen azért, mert visszahúzna egy ilyen kapcsolat -volt már benne részem. Számomra ez fontos. Szeretem az embereket a maguk sokszínűségében, de az ember másképp gondolkodik, ha párválasztásról van szó.

2017. aug. 22. 03:21
 15/35 anonim ***** válasza:
57%

férfiak ráadásul nem is csak rondák, de még buták is nagyrészt. :D

egyébként kissé tényleg felháborító ez, hogy a nőket hogy leszólják, hogy se eszük, és még jól se néznek ki, miközben hány olyan férfire igaz ez a kettő együtt? mintha a férfiak általánosan olyan jók lennének. én mégis csak igénytelen, koszos körmű, semmi különös férfiakat látok csak kb.

2017. aug. 22. 03:21
 16/35 anonim ***** válasza:
67%
Mert pl én hiába vagyok sportos, mozgékony, nem zabálok, kb az egész napomnak kondizásból meg diétázásból kéne állnia, hogy az egysejtűek szerint bombanő legyek. Amikor a 158 centimhez 65 kiló vagyok, gőze nincs az embereknek, mi munka és lemondás van ebben. Emellett vezezek egy bazi nagy háztartást, és sok embernek hiába magyarázod, hogy a patyolat rend meg a világbajnok süti nem magától csinálódik meg, továbbá dolgozni se árt járni.. És akkor meg de hát miért nem érek rá..
2017. aug. 22. 06:56
 17/35 anonim ***** válasza:
66%
Nőben is, férfiban is megvan ez a réteg, csak azok nyavajognak, hogy nem létezik, akik nem ebben a rétegben mozognak.
2017. aug. 22. 07:04
 18/35 anonim ***** válasza:
Van ilyen, nem kell meglepődni.
2017. aug. 22. 08:01
 19/35 anonim ***** válasza:
69%
Elhiszik, hogy van ilyen. Sőt, csak ilyenre vágynak. Azèrt vannak 10 ève egyedül....
2017. aug. 22. 08:26
 20/35 anonim ***** válasza:
31%
Én évekkel ezelőtt találkoztam egy ilyesféle csajjal. Sportos test, bájos pofi, egyetemi végzettség, kedves természet. Sokat jártunk bringázni, túrázni, amit én speciel nagyon szeretek. Nagy beszélgetések, tervezgetések, hogy hova mehetnénk, miket csinálhatnánk együtt. Valószerűtlen volt az egész. Szerelmi téren azonban sehogy sem jutottunk előre. Végül néhány hónap múlva kezdtünk elmaradozni egymástól, aztán egyszer csak többet nem kerestem, és ő sem engem. Sok hónap múlva kiderült, hogy leszbi, és együtt él egy csajjal... Puff neki!
2017. aug. 22. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!