Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi minden férfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi minden férfi azt hogy ritka az ilyen nő?

Figyelt kérdés

Minden férfi szinte azt gondolja, hogy nem létezik olyan nő aki kívülről nagyon szép, sportos egyszóval gyönyörű, top 10-es csaj. És ráadásul még nagyon értelmes, okos, intelligens nő, akinek még értékrendje és elbűvölő személyisége is van.

Én már jó pár ilyen nővel találkoztam. Még is minden pasi ismerősöm azt mondja hogy ilyen nő egyszerűen nem létezik..

2017. aug. 21. 22:31
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
55%

talán azért mert a nők kb 1%a sportol rendszeresen.

a kb 40 csajomból is össz vissz 1 volt ilyen.

úszó bajnok volt,eszméletlen bomba alakkal.

a többi az elején előadta,hogy sportos,még kondizni is eljött velem,aztán pár hónap után meg csókolom edzés.

2017. aug. 21. 22:38
 2/35 anonim ***** válasza:
24%
Biztos létezik sok ilyen nő, csak tudod ezek a nők sehogy nem fejezik ki ezt, most azzal hogy jól öltöznek adnak magukra az vajmi kevés, mert bárki tud úgy öltözni. Ha van ilyen nő, ki kéne nyitnia a kis száját megszólalni, s nem csak elvárni..
2017. aug. 21. 22:38
 3/35 anonim ***** válasza:
67%
Én is hallottam már olyanról, aki ismert valakit, aki látott ilyen nőt képen.
2017. aug. 21. 22:39
 4/35 anonim ***** válasza:
17%

Azért Kérdező, mert ilyet max. meséskönyvben meg lányregényben látni, a valóságban nem.

Ha gyakoriak lennének az ilyen nők, feleennyi párkeresési kérdés nem volna kiírva ide.

2017. aug. 21. 22:39
 5/35 anonim ***** válasza:
75%
Miért hiszitek, hogy az ilyen nők elmennének veletek?
2017. aug. 21. 22:41
 6/35 anonim ***** válasza:
25%

Tényleg az van, hogy Magyarországon a konditermekben és különböző sport lehetőségekben/klubokban 99% férfi. (Ausztriában más a helyzet, mert hogy ott is éltem és még fogok is menni vissza, de ott 50-50% az arány)

Szóval igen, a magyar nők elsöprő többsége nagyon elhanyagolja magát, minek is tenne magáért? Úgyis körberajongja a sok magyar csicska férfi..

2017. aug. 21. 22:42
 7/35 anonim ***** válasza:
73%
mer télleg ritka, ezért.
2017. aug. 21. 22:51
 8/35 anonim ***** válasza:
68%
Mert otthon nem lehet tornázni? Meg szabadtéri sportok is vannak, nem csak az edzőterem, okoska. A dolgokról meg annyit, hogy ha csak a felét kellene teljesítenetek annak, ami manapság egy nőtől elvárás, néznétek egy nagyot. Mégis mi dolga egy férfinek? Elmenni dolgozni és pénzt keresni, ennyi összvissz. Egy nőnek több baja van.
2017. aug. 21. 22:53
 9/35 anonim ***** válasza:
23%
#5, azért, mert a kérdés fejlécében ott az "intelligens" is. Tehát vélhetően többet is szeretne a párjából, nemcsak a pénzét. Elég szégyen, hogy ezt képtelen vagy átlátni, de legalább nem lógsz ki a sorból...
2017. aug. 21. 22:57
 10/35 anonim ***** válasza:
47%

Érdekes, hogy mindenki a sportosságra reagál, pedig szerintem nem az a kérdés lényege.

Kérdező: mert eleve nincs sok olyan ember, aki vonzó és értelmes egyszerre. Ha ezek mellett pedig még normális az értékrendje is, pl. nem beképzelt, akkor valóban ritkaság. Pláne, aki egyedülálló.

2017. aug. 21. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!