Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi minden férfi azt hogy ritka az ilyen nő?
Minden férfi szinte azt gondolja, hogy nem létezik olyan nő aki kívülről nagyon szép, sportos egyszóval gyönyörű, top 10-es csaj. És ráadásul még nagyon értelmes, okos, intelligens nő, akinek még értékrendje és elbűvölő személyisége is van.
Én már jó pár ilyen nővel találkoztam. Még is minden pasi ismerősöm azt mondja hogy ilyen nő egyszerűen nem létezik..
talán azért mert a nők kb 1%a sportol rendszeresen.
a kb 40 csajomból is össz vissz 1 volt ilyen.
úszó bajnok volt,eszméletlen bomba alakkal.
a többi az elején előadta,hogy sportos,még kondizni is eljött velem,aztán pár hónap után meg csókolom edzés.
Azért Kérdező, mert ilyet max. meséskönyvben meg lányregényben látni, a valóságban nem.
Ha gyakoriak lennének az ilyen nők, feleennyi párkeresési kérdés nem volna kiírva ide.
Tényleg az van, hogy Magyarországon a konditermekben és különböző sport lehetőségekben/klubokban 99% férfi. (Ausztriában más a helyzet, mert hogy ott is éltem és még fogok is menni vissza, de ott 50-50% az arány)
Szóval igen, a magyar nők elsöprő többsége nagyon elhanyagolja magát, minek is tenne magáért? Úgyis körberajongja a sok magyar csicska férfi..
Érdekes, hogy mindenki a sportosságra reagál, pedig szerintem nem az a kérdés lényege.
Kérdező: mert eleve nincs sok olyan ember, aki vonzó és értelmes egyszerre. Ha ezek mellett pedig még normális az értékrendje is, pl. nem beképzelt, akkor valóban ritkaság. Pláne, aki egyedülálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!