Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondolnátok egy olyan pasiról aki a szabadidejében a Wikipédiát szerkeszti aktívan, magas szinten?
Figyelt kérdés
Mi lenne a véleményetek egy ilyen emberről? Jó vagy rossz dolog-e ez a szemetekben? Hogyan befolyásolhatna ez esetleg egy párkapcsolatot?#internet #szabadidő #barátnő #lány #szerkesztés #hobbi #párkapcsolat #Wikipédia #szerkesztő #elfoglaltság
2017. aug. 21. 20:08
11/15 anonim válasza:
9.: ásd el szépen magad a nőkről alkotott nézeteiddel együtt ;)
10. hsz voltam
12/15 anonim válasza:
#11 Én saját szórakoztatásomra írok ilyeneket. Nem hiszem hogy valaki is komolyan veszi. ööö rajtad kívül :D
13/15 anonim válasza:
12.: sajnos sok itteni férfi ezeket komolyan írja, ne tudd meg, milyen leveleket küldenek. Nem baj, harosan úgyis tiltanak téged :)
14/15 anonim válasza:
14.: szerencsére vannak még olyan emberek, akik tényleg segíteni szeretnének egymásnak, bár ezt a te érzelmi intelligenciáddal tudom, hogy neked hiába magyaráznám. Sajnállak, őszintén
15/15 anonim válasza:
Leírom milyen hobbit tolerálnak a nők . Amiből pénz van ,pl profi fotózás ha vannak zsíros megrendelések ,vagy amivel lehet villogni,lehet face-re rakni mert sok pénz kell hozzá pl vitorlázás,vagy olyan amitől jobban néz ki a palijuk pl gyúrás.
A wiki írása egyikbe sem tartozik bele, számukra időpazarlás értelmetlen,kb azon a szinten van nekik mintha csgo-znál álló nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!