Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el?
Vonatra siettünk, próbáltam hívni, sms-re válaszolt, írtam neki, hogy megveszem a jegyet, óra 10-kor találkoztunk a vonatnál, azt hisze 9.20assal mentünk felém,
vonaton be is aludt, 3. állomás után aludt be, előtte puszilgatni megölelni akartam, ez nem jött be neki, majd bealudt...
falunknál járt a fejembe, hogy megszívatom, végállomásig had utazzon, aztán felkeltettem
10.30-ra értünk a falumba, volt évfolyam társam is arra jött nézni, hogy hát ez a balf milyen csajjal van együtt...
Felém vettük az irányzatot, megmutattam neki a kertet, bementünk miután megnézte a kertet, meg is dicsérte, hogy milyen jól néz ki.
kaját csináltunk, megjegyeztem a disznóhúsra, hogy nekem nem jön be az állaga, először mondta, hogy ő keveset eszik aztán még ő ette a többet... segített az elkészítésbe, majd dumáltunk picit, kimentünk a teraszra bort inni, műhelyemet is megmutattam, kaja készítés közbe gyorsan kimentem, a műhelybe leszedni a képét a falvédőről. érdekes mód cigizni is cigizett velem, pedig múltkoriban lebeszélni akart róla.
Apámat is felhívtuk valamivel kapcsolatba, addig nyaggatott.
Szerintem mondtam is neki, hogy ne haragudjon, hogy ölelgetem, szeretetből csináltam neki, utána nem is ölelgettem, később be is mentünk a szobámba lemezt hallgatni, bikini lány marad fiú megy c számot hallgattuk meg, erre elbőgte magát, rendre nem mertem átölni, aztán látszódott rajta, hogy jól esne neki egy támpont, elég erősen vissza is ölelt
később indultunk el, amit mondtam, előtte a rekamiémra ledőlt, akkor megkérdeztem, hogy jó-e hogy nyomkodom a talpát, mondta is, hogy jól csinálom, majd a nyakát is megnyomogattam.
Állomáson is csináltam neki, nem szólt egy szót se, közbe dumáltam vele pasi ügyeiről, elmesélte, hogy az "informatikus" srác az ki akar menni Kanadába és hogy van egy másik az Gipsz József nevezetű egyén elmondása szerint Gipsz Jakab leszármazottja.... (direkt nem írok nevet)
és hogy ő jön be neki, 40 éves faszi
15.30 aztán ment is el, elbúcsúztunk
Este fel akartam hívni, hogy megérkezett.e nem válaszolt már akkor se, 22.e előtt akartam hívni, hogy majd találkozunk-e a szülinapom felé, ekkor megint baszott rám, egy sms-t küldött, hogy boldog szülinapot, ne haragudjak, hogy nem válaszolt blabla
aztán 3 hónapja se kép se hang...
később irkáltunk egymásnak, de nagyon nem tartjuk sajnos a kapcsolatot.
Egyszer "le akart jönni" hozzám, abból se lett semmi.
Mit rontottam el, ennyire "nyomulós" vagyok?
Nem most történt, viszont mindig elő jön bennem, hogy valaminek vége lett amit nem így szerettem volna befejezni.
Előtte pedig olyan kedves volt velem :/
Lehetett volna 5 év barátság után annyira gerinces, hogy ezt leírja amit te. Esete, igen tudom egyébként ki az idolja.
Leszarnám a barátzónát, felnőttek vagyunk, tehetném visszacsinálnám az egészet, azt nem mutatnám ki neki az érzéseimet, mert maga a személyisége hiányzik és abba szerettem bele,nem a külsőbe.
Na a felszínes csajoknak is remélem egy hatalmas pofon most ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!