Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mit csináltok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit csináltok, ha egy lány egyre kevesebbet válaszol a leveleitekre?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, pár hete leveleztek, eleinte jól indult a beszélgetés, órákig tudtatok írni egymásnak, aztán a lány egyre kevesebbet ír, ha ti írtok neki, akkor is csak 1-2 szavas válaszokat ad több óra után.

Ilyenkor mire gondoltok? Feladjátok vagy továbbra is írtok neki és magyarázatot kértek mi a baj?

2017. aug. 20. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pont innen leveleztem egy nővel, elég sokáig, oldanyi leveleket váltottunk.

Aztán egyre ritkábban írt, végül már nem is válaszolt az utolsó levelemre. Megkérdeztem minden rendben van e, mondta hogy most problémái vannak ezért nem írt,legyek türelemmel. Azóta is "várom" a válaszát.

Ez van én nem irkálok ilyenkor hogy mi van. Ugyanis ha érdeklem akkor majd keres. Nem ez volt az első eset egyébként, ezek alapján biztos egy unalmas ember vagyok...

2017. aug. 21. 00:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekesnek kell lenned ahhoz, hogy több héten keresztül ugyanazon a színvonalon tudj tartani egy levelezést.
2017. aug. 21. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!