Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdekes hogy mindig a férfira van terelve a hiba hogy nem talál nőt kapcsolatra?
Ha túl kedves tisztességes az a baj
Ha túl határozott az a baj, és még lehetne sorolni a listát. Kicsit sem érdekes hogy mindenbe van kivetnivaló való.. megmagyarázni való. ha normális jó külseje van, csak épp van egy hajszál gördülése a férfinak akkor amiatt nem jó.. ilyen piti dolgok miatt, amit állítólagosan nők néznek döntenek mint a zsűri. Nőktől kérdezném, miért olyan fontos hogy minden négyzetmiliméter stimmeljen? Anélkül már nem férfi az illető? Hogy és mikor lett ez ennyire ilyen undorító válogatós szemléletmód? Vagy összeolvasgatják nézik tvbe hogy milyennek kell lenni egy igazi férfinak akivel szóbaállhatnak?
Nekem mindig úgy jön le, mintha az ilyen kérdések célja egy társadalmi felhívás lenne, ami arra irányul, segítsünk a rászorulókon, mert szociális alapon mindenki megérdemel egy esélyt, és sajnálatból áldozza be magát és jöjjön már össze egy-egy nem tetsző pasival, csak hogy az ne érezze magát kirekesztve. Az nem baj, ha a nő undorodik, vagy jobb esetben csak szimplán nem érez semmit se szexuálisan, se érzelmileg, max egy hurkot a nyaka körül, ami minden közeledésnél egyre jobban szorul.
Kétlem, hogy a pasinak ez jó.
Nekem se lenne jó, ha valaki azért lenne velem, mert épp nincs más, és legyen valaki, de közben a háta közepére nem kíván, csak hát ugye valahol üríteni kell, közben meg más nőkre csorog a nyála. Ez egy full megalázó helyzet lenne, nem hiszem, hogy ezt bárki élvezné.
Márpedig a vonzalmat, a szexuális vágyat és az érzelmeket nem lehet erőltetni, szóval lehet a nőket hibáztatni, ha egy balfék 30 évesen is egyedül van, mert nem kell senkinek... csak épp fölösleges önámítás.
Fejezd már be ezt a picsogást, mert ritka szánalmas, nem véletlen, hogy nem néznek férfinek...
Senki nem beszélt arról, hogy mindenáron védjük és magasztaljuk a nőket a csúnya, rossz férfiakkal szemben, elég frusztráltnak kell lennie annak, aki ebbe ilyesmit lát bele. Ha egy nő írogatna, hogy minden férfi ilyen meg olyan (ilyenek is vannak ám szép számmal), az is gáz lenne.
Én is volt, hogy csalódtam, legutóbb pár napja, és rohadt sz.r, ennek ellenére eszembe nem jutna a férfiakat szapulni, sőt, bírom őket, velük mindig is jobban kijöttem, mint a nőkkel.
A férfiak többsége tud társat találni érdekes módon - nyilván MEGFELELŐ társat találni mindkét oldalon nehéz - úgyhogy igen, a gond veled van. Körülötted mindenki hülye csak te nem tipikus esete.
Undorító kettős mérce, Kérdező. Mindig mindenről a férfi tehet, a nő meg soha semmiről. Nekik ez egy roppant kényelmes álláspont, így ki se kell lépni a saját árnyékukból. És az a szégyen, hogy manapság ez a divatos közfelfogás. Szűz nyomi lúzer csak férfi lehet...
"Egyebkent meg aki akar az talal not. Rengeteg a prosit mindenfele valtozatban, hivatasos, aranyaso, bmw kedvelo."
Elárulom: a pénzalapú kapcsolat percre pontosan addig fog csak tartani, amíg a pénz...
"A kulonbseg az, hogy valamiert az elvileg erosebbik nem jobban szeret picsogni, mintha attol megoldodna barmi is."
Az miért is a mi hibánk, hogy a nők 80%-ának csak a férfiak 10%-a tetszik? Kíváncsian várom.
Persze ha csak egy jót fröcskölődni jöttél, akkor nem kell válaszolnod, költői volt a kérdés. Legalább érvényesültél egy jót ma is!
"De ezek szerint mégse olyan nagyok az elvárások, ha tízezer pasiból 9999 megfelel valakinek."
Ez meg úgy, ahogy van, baromság.
"Tudod, felénk van egy k betűs kifejezés azokra a nőkre, akik válogatás nélkül összeállnak mindenkivel."
A K betűs tudományos szakkifejezés azokra a nőkre érvényes, akik pénzért állnak össze bárkivel!
Hoppá.
"Ugyanannyi no van kis hazankban, mint ferfi. Korosztalyokon belul 1-2% kb az elteres."
A népszámlálási adatok alapján 35 éves korig jókora férfitöbblet van az országban. 1-2% az a kilencvenes évek közepén volt maximum.
"Miert kellene barkinek is a hibaja legyen, hogy az embernek vannak kovetelmenyei a leendo parja irant? Ja, hogy te ezt nem teljesited. Szarugy. Ettol az adott illeto nem lesz rossz ember. Neked o senki, hogy barmit is szamon kerhess rajta."
Persze, ezzel semmi gond nincsen, lehetnek toronymagas elvárásai a jóképű gazdag pasiról, és nem is kell lejjebb adni az igényeket, legalább nem lóg ki a sorból. Majd olyan 60 éves korában, Cirmivel és Nyávival az ölében esetleg felmerül benne, elvárásai lehetnek, de hogy teljesülnek-e, az más kérdés. Mindenesetre 60 évesen elég nehéz lesz helyrehozni azt, amit 20 évesen bszott el...
"Alapból egy olyan emberről beszélünk, aki erősebb nálad, lefoghat, bármit csinálhat veled."
Na, a kigyúrt béemvés helyimenőcsávók pontosan ilyenek. Jellemzően ők azok, akik mattrészegen a szart is kiverik a barátnőjükből, ha elfogyott a sör a hűtőből, vagy csak natív rosszindulatból, és mégis mekkora rájuk a kereslet...
"A népszámlálási adatok alapján 35 éves korig jókora férfitöbblet van az országban. "=> Talán erről is a nők tehetnek?
Amúgy akiket én ismerek (és ebbe én magam is beletartozom) nem támasztanak nagy elvárásokat. Nem követelmény a kockás has, a BMW, meg egyebek.
Ti viszont úgy képzelitek el a nőket, hogy van egy lista a kezében, előtte adott pasi, és nő végigpörgeti, kipipálja a listát, és valahol X van, akkor megy a levesbe...
Ez téves. Nem az elvárásokon múlik. Van néhány alapdolog, de az azért szerintem az ilyen "normális, kedves fiúknál" is van.
Hanem: Ránézünk, beszélgetünk vele és jó esetben megindul egy vonzalom. Az, hogy sokan ezt nem képesek kiváltani, azért továbbra sem a nőket kell hibáztatni.
A férfiakat sem hibáztatják, pl miért nem jönnek be nekik a 80 kg feletti nők, bár valakinek ez a határ 60 kg. (Igen, tudjuk, van néhány megalkuvó "csak legyen már nő" alapon gondolkodó, akinek 120 kg is jöhet. De a nők kicsit igényesebbek ilyen téren, nem állnak le minden jöttmenttel.)
45-ös te magad vagy a kettős mérce. Pasikának nem gáz egyedül, nőnek igen? Az az undorító, büdös, rühes macska többet ér, mint te.
Ha van benned emberség, megszűnsz létezni.
"Ti viszont úgy képzelitek el a nőket, hogy van egy lista a kezében, előtte adott pasi, és nő végigpörgeti, kipipálja a listát, és valahol X van, akkor megy a levesbe..."
Jól mondod, társkeresőkön pontosan ezt látni...
#47, ha nektek szabad kettős mércézni, akkor nekünk is. Mit képzelsz, te vagy a társadalom lelkiismerete, és mint olyan, azt ugatsz le, akit jólesik? Nem éppen, aranyapám, nagyon nem.
Kaptad a mínuszt az ostoba fröcskölődésedre.
Úristen, mínuszt kaptam??? NE!!! Ezt nem teheted velem!!!
Ostoba, lúzer, nyomorék, kis féreg vagy, és egyedül fogsz megdögleni, még a tetves macskáid is el fognak hagyni.
Űzd ki a démonaidat vagy ami még jobb, hagyd, hogy felemésszenek. Minél előbb, annál jobb.
Látszik, hogy ez a rohadt oldal az életed, öcsém, a mínusszal büntet... mintha attól drágább lenne nekem a kenyér.
Készülj, vár Cirmi, Kormi, Nyávi, Tappancs, hogy megegyék, ami marad. Ha nem lesznek rosszul.
#49 jólvan jólvan kiskomám, csak ki ne durranj a nagy erőlködésben, me' csupa szar lesz itt minden...
Újból ment a mínusz. Megvolt a 10 perc hírneved, öcsigyerek, mehetsz Call of Vérpistikézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!