Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az önbizalomhiányomon hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önbizalomhiányomon hogyan tudnék változtatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

18 éves fiú vagyok és sajnos egyáltalán nincsen önbizalmam. Ha meg tetszik egy lány és talán én is szimpatikus vagyok neki ( bár ebben soha sem vagyok biztos mert sajnos nagyon bamba vagyok a nőkhöz ) akkor nem merem megtenni az első lépést,hogy beszélgessek vele mert mindig csak azon jár az eszem,hogy mit akarsz tőle,kevés vagy te hozzá és inkább meg sem próbálom. Bevallom őszintén félek a lányokkal való beszélgetéstől mert nem tudok velük miről beszélgetni mert igazság szerint soha sem beszélgettem velük. Belátom,hogy nagyon nagy hibát követek el már az elején,hogy meg sem adom magamnak a lehetőséget de ha állandóan csak azon járt az eszem,hogy ne menj oda mert "mit is akarsz tőle te szerencsétlen" és érthető, hogy a maradék bátorságom is elmegy. Meg az is közrejátszik,hogy egyáltalán nem tartom magamat jóképűnek már mondták egy páran, hogy mennyire helyes vagyok meg,hogy biztosan nagyobb sikerem lenne a lányoknál ha egy kicsit bátrabb lennék de én ezt nem tudom elhinni.

A másik kérdésem pedig az lenne,hogy milyen jelek alapján jöhetnék rá,hogy érdemlek a lányt és milyen jelek alapján,hogy ha nem.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 18/F

2017. aug. 19. 21:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen.

Igazatok van nem kell feladnom és tovább kell ismerkednem de mindig bennem lesz az az érzés,hogy mi van akkor ha Ő is elzavar pont ugyan úgy ahogyan ma is elzavartak. Idáig sem volt önbizalmam a mai eset után meg pláne nincsen. Egyszer már megégettem magamat még egyszer valószínű,hogy nem fogom mert már annyi bátorságom sem lesz,hogy egyáltalán ránézzek nem,hogy még meg is szólítsam.

2017. aug. 21. 19:03
 22/26 anonim ***** válasza:

Jajj ne csináld már! Nagy fába vágtad a fejszédet. Egy csajhoz amúgy szerintem akkor érdemes odamenni ha egyedül van, mert úgy normálisabban reagál. Ha ott van egy barátnője vagy ilyesmi, akkor teszi az agyát...

Mondtam hogy utcát vagy habsprayt vagy ilyet kérdezz :-)

A csajozás egy következő lépcsőfok lett volna. Előbb jöjjön meg a bizalmad mások felé beszélni. De a csajozás aznehéz terep mindenkinek!

2017. aug. 21. 20:19
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem nekem való az ismerkedés és a továbbiakban nem is fogom erőltetni.
2017. aug. 22. 10:47
 24/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta sem változott semmi sem. Még rosszabb lett a helyzetem mint amilyen volt :(. Sajnos bele kellesz törődnöm.

2017. okt. 7. 20:39
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Megismertem valakit aki talán tudna beszélgetni veled ebben a témában. Okosakat szokott mondani. Nekem is sokat segített, bár más témában. Ha érdekel irj privit. Amúgy Bp.
2017. okt. 10. 13:22
 26/26 anonim ***** válasza:

Ezen nem lehet vtoztatni.Nekem eddig nem sikerült.Már 28 vok.

Lehet hogy nekem már késő!

:(

2017. okt. 19. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!