Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az önbizalomhiányomon hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önbizalomhiányomon hogyan tudnék változtatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

18 éves fiú vagyok és sajnos egyáltalán nincsen önbizalmam. Ha meg tetszik egy lány és talán én is szimpatikus vagyok neki ( bár ebben soha sem vagyok biztos mert sajnos nagyon bamba vagyok a nőkhöz ) akkor nem merem megtenni az első lépést,hogy beszélgessek vele mert mindig csak azon jár az eszem,hogy mit akarsz tőle,kevés vagy te hozzá és inkább meg sem próbálom. Bevallom őszintén félek a lányokkal való beszélgetéstől mert nem tudok velük miről beszélgetni mert igazság szerint soha sem beszélgettem velük. Belátom,hogy nagyon nagy hibát követek el már az elején,hogy meg sem adom magamnak a lehetőséget de ha állandóan csak azon járt az eszem,hogy ne menj oda mert "mit is akarsz tőle te szerencsétlen" és érthető, hogy a maradék bátorságom is elmegy. Meg az is közrejátszik,hogy egyáltalán nem tartom magamat jóképűnek már mondták egy páran, hogy mennyire helyes vagyok meg,hogy biztosan nagyobb sikerem lenne a lányoknál ha egy kicsit bátrabb lennék de én ezt nem tudom elhinni.

A másik kérdésem pedig az lenne,hogy milyen jelek alapján jöhetnék rá,hogy érdemlek a lányt és milyen jelek alapján,hogy ha nem.

Válaszaitokat előre is köszönöm szépen. 18/F

2017. aug. 19. 21:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ez "mindent-vagy-semmit" játék. Ha sikerül jó, ha nem akkor még rosszabb lesz minden.

2017. aug. 20. 11:34
 12/26 anonim ***** válasza:
Lehet.Van benne kockázat . De ha ülünk a szarban akkor biztos hogy nem lesz változás,csak úgy magától . Csak megszokjuk hogy büdös.
2017. aug. 20. 11:38
 13/26 anonim ***** válasza:
Kérdező vegyél erőt magadon és kérdezz valamit valakitől, akihez nem szoktál beszélni. Más módszer erre nem lesz. Ma kérdezz és írd meg hogy sikerült!!!
2017. aug. 20. 11:42
 14/26 anonim ***** válasza:

Csak így meg, ha nem sikerül kimászni akkor belezuhansz a zöld hígfossal teli tengerbe... És még rosszabb lesz.

Az ilyen dolgokat ellenőrzött körülmények között kell gyakorolni, kontolltársakkal stb. Random odamenni másokhoz nem vezet jóra.

2017. aug. 20. 11:50
 15/26 anonim ***** válasza:
14Es leszel neki a kontrolltárs ha már ennyire beijeszted szegényt?
2017. aug. 20. 12:08
 16/26 anonim ***** válasza:
Milyen kontrolltárs? Akkor elmegy haverokkal és azok lökdösik oda a csajhoz hogy szólítsd már meg,de szerintem ott éppen az a probléma ,hogy ha beég akkor mások előtt ég be tehát a haverjai is kiröhögik. Ha ez kell motivációnak akkor tegye így.De szerintem éppen ezért jobb egyedül idegen helyen,mert akkor úgy mehet oda, hogy ha nem jön össze akkor senki nem fog rá emlékezni és később felemlegetni ,hogy haha múltkor emlékszel hogy elküldte a Józsit az a csaj a strandon csak úgy égett a feje.
2017. aug. 20. 12:13
 17/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát. :)

Ma be kellett utaznom vonattal abba a városba ahol középiskolába jártam ( és még fogok is ). Amikor hazafelé tartottam ott ült egy lány aki első pillantásra szimpatikus volt nekem. Állandóan mondogattam magamban,hogy menj oda hozzá nem veszíthetsz semmit sem és összeszedtem magamat és odamentem hozzá. Köszöntem neki és megkérdeztem, hogy megengedi e, hogy leüljek. Végignézett rajtam és elkezdett nevetni és csak annyit válaszolt,hogy mit akarsz te nem vagyunk egy világ. Őszintén bevallom egy világ dőlt bennem össze mert így még soha sem aláztak meg és ráadásul többen is hallották és köztük azok is akikkel együtt szoktam utazni. Persze szégyenemben eljöttem onnan de hallottam,hogy kinevettek és csak annyit mondtak,hogy ez a "nyomorék" meg mit akart. Innentől kezdve elment az egész ismerkedéstől a kedvem és a továbbiakban nem is fogom megpróbálni.

2017. aug. 21. 17:56
 18/26 anonim ***** válasza:
Kifogtál egy bunkó beképzelt csajt, megsúgom rengeteg ilyen van rajta kívül is ,és fogsz még koppani . De ha nem próbálkozol be többet senkinél ,akkor esélyed sem lesz egyszer kifogni egy normálist. 18 évesen akkor fogadj szüzességi fogadalmat ha papnak állsz .
2017. aug. 21. 18:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Fú sajnálom! De ne az legyen benned, hogy te voltál béna hanem hogy milyen gáz volt az a csaj. Ne add fel, megnyílni meg kéne, mert még hosszú előtted az élet, sok minden vár még rád!
2017. aug. 21. 18:06
 20/26 anonim ***** válasza:
Legyen tartásod és ne szégyeld magad emiatt. Fel a fejjel!
2017. aug. 21. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!