Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 évesen kevésbé szép nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen kevésbé szép nőként van esély párt találni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 11:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
"Túl vékony alka, átlagos arc" Nem hangzik ez olyan vészesen, hogy aggódnod kelljen. Nem inkább az önbizalmaddal van baj?
2017. aug. 18. 17:21
 12/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a bíztató szavakat!

az önbizalmam sem a régi, az exem eléggé leépítette

2017. aug. 18. 17:33
 13/19 anonim ***** válasza:

én 60 felett vagyok,de a kedvesem sokkal fiatalabb nálad - de nem azért szeretem, nem ilyen negatív.

A huszas korosztályvan is

nagy sikered lehet.

Szerintem ne életkorok szerint csoportosítsd az embereket.

Persze, hogy találhatsz.

2017. aug. 18. 18:33
 14/19 komplextom válasza:
A szépség egy relatív fogalom és múlandó dolog. Szerintem mindenképp. Egy bizonyos kor után a férfiaknál (40+) szerintem már nem ez az elsődleges szempont. Egyébként mindenkinek megvan a másik fele valahol. Egy 40 es férfi. (Nős)
2017. aug. 19. 07:33
 15/19 anonim válasza:
Szép nem vagyok én sem, de dugni szeretek/szeretnék 😁
2017. aug. 19. 13:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Mindig van esély...
2017. aug. 22. 17:45
 17/19 anonim válasza:

Esélyed persze, hogy van, kérdező, de azért tenned is kell.

Nem vagy abban a helyzetben, hogy várd a herceget. Ha passzív vagy, esetleg túl válogatós, akkor nehéz lesz.

Tapasztalataim szerint a 40-es nők egy része is hajlamos úgy viselkedni, mint 20 évesen, hogy ők válogathatnak és közben egyet elfelejtenek: hogy ők már nem tudnak gyermeket adni a párjuknak, ez az előnyük már megszűnt.

A másik: nem szabad mindenért a férfiakat hibáztatni.

Sok nő kénytelen az orrfennhordó, öntelt stílusából lejjebb adni és ezt úgy fogja fel, hogy már nincs is önbizalma a férfi miatt. A férfi a hibás. Nem azt mondom, hogy Te is ilyen vagy, hisz nem ismerlek, de az exek szidása nem jó ómen.

Amiket itt írtak neked, azok egy részével óvatos lennék. pl. 20-as férfival lehet kapcsolatod, ha csak szexelni akarsz, de tartósan az nem szokott működni, mert előbb-utóbb a férfi is gyerekre vágyna és azt te már nem tudod neki nyújtani.

De fel a fejjel, mert esélyed az van, csak a másikra várni a saját lépéseid helyett, az nem reális magatartás.

2017. aug. 25. 08:57
 18/19 anonim válasza:
Igen...
2017. aug. 25. 17:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Én például szeretem a vékonyka nőket. :)
2017. aug. 28. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!