Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek béta pasival, vagy csak az alfák jöhetnek szóba?
Az alfak alkalmatlanok egy kellemes parkspcsolatra. Amiota erre rajottem,csak beta pasival jartam/eltem egyutt.
Az alfakat azonnal egy mondat utan pattintom,annyira utalom oket. Mivel dogos vagyok,ezert az alfak sokszor kiszurnak.
Eljenek a beta ferfiak! En nagyra ertekelem a ragaszkodasukat,szerenysegutket,szolidsagukat,kedvesseguket. En rajuk tudok felnezni. Ezzel sok notarsam igy van.
Az alfa és a béta is totál megítélésfüggő. Nekem egy tirpák Bryce (13 reasons why) féle karakter egyáltalán nem alfa, hanem egy szánalmas görcs. A párom viszont egyáltalán nem béta, attól még, mert komolyan vesz egy kapcsolatot és egy intelligens, normális férfi aki tud romantikus is lenni, feltételezem a 8 exe is azért volt vele, mert ők sem így gondolták :D De a tipikus alfa megítélésbe szerintem nem illene bele, ha valaki csak kívülről próbálja megítélni, mert inkább metálos körökben mozog, nem pedig a legmenőbb bulikirályok között. Viszont egy full extrovertált és magabiztos férfi, nem pedig egy puhapöts.
Szóval ha béta = nyomi, csendes, szerényke aranyos fiú akinek akár az anyukája is lehetnék egy kapcsolatban, akkor ők kösz nem, a normális férfiakat szeretem, akik nem esnek semmilyen szélsőséges kategóriába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!