Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek béta pasival, vagy csak az alfák jöhetnek szóba?
Minek, ha van epszilon is? :3
21/L
Az megvan, hogy az "alfák" 99%-a egy soviniszta, egoista barom, aki lenézi akár a saját barátnőjét is, valamint két értelmes! szót nem tudsz vele váltani?
Hagyjuk már, nekem ilyen ember nem kell.
28n
Számomra nem létezik alfa és béta, mert a természet megajándékozott intelligenciával, ami segít felülkerekedni az állatias ösztönökön... :D
F
#9-es
Béta, Mű, Vau (mobilról inkább csak a betűk neveit írnám le, remélem így elfogadható)
Bár az is igaz, hogy az utolsó betű nem része a klasszikus görög alfabetikának...
Nekem a gamma jön be 😂 mi a szar ez? Matekora. Aki az ilyen fszsàgokat hajtja mint alfa meg béta ,meg férfitôblet ,meg 10bôl 6. Na ilyen pasik nem kellenének.
Vicc az egesz.
n25
Nem unod még ezeket az állandó negatív, pesszimista, degradáló, undorodó válaszaidat?
Mi az égért vagy ennyire dühös és negatív?
Nem nézem a jelzést. Ha tetszik, jöhet, ha nem, akkor meg mehet.
(Ja, bocs, ha tetszene, se jöhetne már, foglalt vagyok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!