Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn mi a bánatért vannak fent a nők?
Mert hogy nem párkapcsolatot szeretnének, az is biztos. Ha lát rólam képet, ha nem, ő csak barátkozni akar. Nem csak egy, kivétel nélkül belefutottam, pedig egyedülállóként van feltüntetve.
A másik: ha viszont kapcsolatban van, miért akar egyidős férfiakkal haverkodni? Ennek mi értelme, csak számomra érdekes?
Csak számomra evidens, hogy társkeresőre barátnőt keresni regisztrálok fel és ha van párom, ő egyben a barátom is és nem ilyen oldalakon kukázom össze magamnak a hátvédeket?
nő vagyok, voltam fent társkeresőn. hétköznapi életben szépnek tartanak. bárkinek küldtem fotót, nem válaszolt!
vagy még jobb (de ritkább) esetben válaszolt mondjuk egyszer-kétszer a rend kedvéért, mielőtt elhallgatott. Igyekeztem olyan fotót küldeni, ami nem photoshoppolt, de csinos vagyok rajta és természetes. Szerintem csak a modellfotós, csücsörítősöknek válaszolnak. Aztán néznek nagyokat, amikor a valóságban máshogy néz ki a nő.
Pár héttel a feliratkozásom után összejöttem valakivel a való életben, szóval nincs kimerítő tapasztalatom, de mondhatom, hogy szerintem tényleg, aki fent van, annak a nagy része nem ok nélkül szorul a társkeresőkre, mert valami nem stimmel az énképével/kommunikációjával/elvárásaival vagy valami mással.
Mert jó bulinak tartják, viszonylag rizikómentesen ismerkedhetnek férfiakkal a lebukás veszélye nélkül, ugyanis sokan kapcsolatban vannak.
Azt megfigyeltétek már, hogy az összes olyan kérdésnél (társkeresési problémák), ahol a nőket valamiért kritizálják, egyből el van könyvelve a kérdező és a vele egyetértők többsége is "frusztrált puhap*csnek, aki kövér, fogatlan, jellemtelen, kocka, siránkozó kisfiú" és akinek soha nem lesz nője :)? Továbbá sokszor olvasni, hogy ide csak az ilyenek járnak, de ha megnézed a válaszok "hasznosságát", akkor 1-1 oltogató válasz aminek semmilyen hasznos értéke nincs (gondolok itt a "ne általánosíts" és a többi félremagyarázó válaszra) mindig 60-90%-ban hasznos, míg a vélhetően férfiaktól érkező válaszok olyan 30-50% körül mozognak. Itt akkor felmerül a kérdés, hogy valójában kik is járnak ide többségében? Mert ha igaz lenne, hogy a frusztrált kisfiúk, akkor az ő válaszaik lennének "hasznosabbak", nem? Vagy ha a nők egymás válaszainak adnak zöld kezet, míg a többinek pirosat (tartalomtól függetlenül), és ebből sportot űznek, akkor kik is a frusztráltak :D?
Ha azt írják, hogy van párjuk, akkor általában van is, egy társkeresőn ilyet miért kamuznának? Valóban barátkozni szeretnének, csak ez náluk egy kicsit mást jelent. Ők ezt a "barátságot" úgy képzelik el, hogy néha beszélgettek, aztán ha szimpatikus vagy, akkor találkoztok, ha így is, akkor 1-1 közös program és szex is belefér.
Az ilyesmit mi férfiak szeretőnek hívjuk, de mivel a nők sokkal erkölcsösebbek és ilyet nyilván nem tesznek (mert fúúúj, meg én szeretem a párom, meg nem vagyok olyan...), ezért ők csak "barátkoznak". Ha viszont belemész egy ilyenbe, akkor tudnod kell, hogy ha borul a bili, akkor csakis te leszel a hibás, mert elcsavartad szegény hűséges nő fejét. Esetleg még a párja, mert nem törődött vele eleget, de a nő csak a körülmények áldozata lesz, akinek a legnagyobb hibája, hogy kicsit megingott.
17-es: Erre megfogod kapni, hogy ha ennyi lánynál próbálkoztál, akkor neked bárki jó lenne és egy ilyen alaktól egyetlen nő sem akar semmit:) . De nyugi, ha 20-30 lányt írtál volna, akkor meg az lenne a válasz, hogy nem jó helyen keresgélsz, ennyi próbálkozásból ne általánosíts. Szóval a hiba mindenképp benned van:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!