Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlságosan szex orientált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan szex orientált világban élünk vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Annyira azt érzem, hogy egyre nehezebb a párkeresés, mint mondjuk 20-30 évvel ezelőtt lehetett. 22 éves lány vagyok, nem volt meg komoly párkapcsolatom, pedig nagyon vágynék rá.

Eleve hátrányból indulok, mert túlsúlyos vagyok, bár az arcom szép. Sok pasi vagy inkább úgy mondom, több is legyeskedik körülöttem, de ezek nagy része csak szexet akar, a kisebb, elenyésző számú pedig, akik esetleg komolyat, ők vagy nem az eseteim vagy túl nagy a távolság köztünk. Tisztában vagyok a helyzetemmel, jóval nehezebb így párt találni, de annyi embernek sikerül, nekem is kéne valahogy. Nem túl nagyok az igényeim, amikor azt mondom, nem az esetem egy férfi, akkor arra gondolok, hogy egyszerűen nem érzem azt, hogy vonz. Sosem volt még olyan, hogy kifejezetten taszító vagy csúnya férfi közeledett volna felém, csak nem tudtam rá úgy tekinteni mint a nagy betűs FÉRFI, max csak barátkozni tudtam volna.

Azok között persze lenne olyan aki vonz, akik szexet akarnak, de nem ez az elsősorban amire vágyom, így nem is megyek bele az ilyen alkalmi kapcsolatba, mert egyszer ezzel már megjártam.

Igazából nincs is konkrét kérdésem a fentin kívül, csak ha esetleg más is élt vagy él át hasonlót, az ne tartsa magában, hátha segít kicsit, ha látjuk, hogy nem egyedi a probléma.

2017. aug. 16. 22:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%

30-hoz közelítesz és nő vagy? Na hát majd most meglátod mennyire volt "lufi" az értéked. És a lufi az bármikor kidurranhat. Hamarosan megtapasztalod milyen az amikor már csak szexre kellesz pizzafutár, gyári sormunkás, alkalmi melós férfiaknak, akik még 30-as éveiben is a szüleikkel élnek. Remélem élvezni fogod, cica :D

2017. aug. 16. 23:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11, anyukád nem csinálta meg a jóéjt kakaód, vagy miért vagy még fent? :(

Kérdező, szerintem nem ártana kicsit tudatosabban átgondolni, hogy kit keresel, milyen férfival szeretnék komoly kapcsolatot. Elvileg mindenki azt vonzza be, akire épp szüksége van. Nem hinném, hogy szex orientáltabb lenne a világunk, és nem hinném, hogy 20-30 évvel könnyebb lett volna a pártalálás. Nézd meg azt a korosztályt, tele van elvált szülőkkel, többször házasodóakkal. Ez nekem nem tűnik sikeresebbnek, mint a mostani helyzet.

Hogy szoktál ismerkedni? Interneten, baráti társaságban, munkahelyen, egyetemen? Annyi lehetőség van.

Írod, hogy nem is nyitott feléd még kimondottan taszító férfi, előtte pedig azzal jöttél, hogy hátrányban vagy a súlyod miatt. Ez így wát :D Igazából jó helyzetben vagy akkor, szerintem. Engem túlsúlyos nőkét be sem találnak átlagos pasik, vagy csak elvétve, és ők is csak interneten, élőben még senkinek nem tetszettem meg annyira, hogy ismerkedjen velem. Így ennek alapján te vagy a szerencsétlen, semmit nem írtál arról, hogy milyen belső tulajdonságok fognának meg egy férfiban, csak külső dolgokat írtál, hogy te ilyen vagy, ilyenek a srácok, meg jaj, csak a szex... komolyan, honnan jönnek ezek a srácok? Nem kellene más helyen is keresgélned?

2017. aug. 16. 23:27
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
11 Valoszinu, foleg, hogy parkapcsolatban elek, csak epp ettol fuggetlenul leszolitgatnak, probalkoznak akik errol nem tudnak vagy nem erdekli oket. 22 eves koromban feleennyi sracot sem erdekeltem. Mondjuk akkoriban nem is terjedtek ilyen baromsagok itt a gyakorin se, hogy akkor vagyok a toppon, a fenebe, biztos ezert, mert anno nem tudtak a sracok!!
2017. aug. 17. 02:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Valóban ilyen szex orientált lett sajnos. Pasiként a saját bőrömön érzem, hiszen a nők se különbek ebben. Mindenki fél bevállalni egy komoly kapcsolatot, 2-3 gyereket és közös jövőt holtodiglant pedig speciel arra vágyunk. Én inkább ott látom a problémát hogy sajnos bevált szokássá vált a társunkat lecserélni ha már nem úgy ugrál éppen ahogy elvárnánk vagy nem úgy van mint régen. Pedig mindannyian változunk, öregszünk stb. Sz@r az egész.
2018. jan. 2. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!