Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy gyerekes elvált nő az nem kell senkinek mert kölyke van mástól, egy elvált férfi akinek van gyereke, az meg egy "alfahím"?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyet látok. Hogyha egy férfi aki még nem túl öreg, van gyereke de elválik a feleségétől, ha a gyerek nem zavar túl sok vizet, tehát az anyja neveli, csak 2 hetente tölt az apjával egy hétvégét, akkor még nem csak hogy nem csökkent le az értéke a férfinak a társkeresésnél, de még növekedhet is. Mert sok nő szemében ez bizonyíték arra, hogy egy nő már kiválasztotta őt a múltban és ha már más nő is őt választotta, akkor biztosan értékes pasi, máskülönben nem választották volna a gyerekük apjának. Tehát ez ösztönösen még vonzó is lehet egy fiatalabb nőnek. Így az elvált apukák értéke csorbítatlan válás után.

De mi van a másik oldalon? Egy elvált gyerekes anyuka, aki már 30 fölött van az milyen férfinak kell? 50 éves alkoholistának... Minden férfi utálja "más férfi kölykét" nevelni, és a legtöbb férfi szemében, főleg az értékes és nem túl öreg férfiak szemében teljesen elveszti az értékét egy nő ha mástól gyereke van. Minden valamire való férfi független fiatal lányt keres komoly kapcsolatra.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

2017. aug. 16. 20:35
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Az altatóorvossal olyan szívesen elbeszélgetnék.

Az nem zavarja, hogy mennyi minden haladt már át azon a csatornán? Vér, belső levált szervcafatok, petesejt minden hónapban, ami egy fél gyerek elcsoffadt formája, egy csomó kis spermium, amik nem találtak célba és szépen elfonnyadtak bent.

Ha volt az új csajnak abortusza, akkor bizony egy ledarált magzat apró testrészei is, és egy porszívőszerű vékony gép.

Mások ujjai is jártak ám a csaj hüvelyében, tágyak, péniszek és rengeteg sperma, talán nyelv is.

Ezt pszichiáternek kellett volna kikezelnie.

2017. aug. 17. 08:15
 32/34 anonim ***** válasza:

A testi tényezőkhöz én még annyit fűznék, mint személyes tapasztalat, hogy tinikoromban végig túlsúlyos voltam (70-75 kg, rosszabb időkben 80 is.)

A gyerekem születése után sikerült lefogynom 60-ra (amiből 1x lelki okok miatt 54 is lett, de a 60 volt az optimumom.)

Az exxel való szakítás után elég sok pasival volt dolgom (a rá elvesztegetett éveket pótoltam...)

Nem 1 jegyezte meg, hogy nagyon durván szorítok odalent, és nem bírja túl sokáig.

Az exemmel sokmindent megbeszéltünk akkoriban még, nem voltunk rosszban. Lett egy 19 éves barátnője, a csajban harangozni lehetett, hiányolta a szűk puncimat...

Ja, kapcsolataim is voltak, bár nem pont úgy sikerültek, ahogy szerettem volna. Nem a gyerek volt a legnagyobb probléma, utólag rájöttem, hanem az exem, aki kb nem hagyott élni, minden lépésemet figyelte.

Ez akkor szűnt meg, mikor neki lett egy komoly kapcsolata. (Előtte az összes nője féltékeny volt rám. Mint kiderült, teljes joggal...)

Milyen érdekes, utána nem sokkal lett nekem is kapcsolatom, ami azóta is tart. Azóta szültem még 1 gyereket, kemény 5 kg feleslegem van sajnos, 65 kg vagyok, az ágyban való dolgokra sem érkezett panasz, bimm-bamm effektus még mindig nincs, ja és még mindig ugyanúgy kívánom a szexet. Sok nőnek szülés után elszáll a libidója... Az enyém él és virul.

2017. aug. 17. 08:31
 33/34 anonim ***** válasza:
Az élet ennél igazságosabb ne aggódj..a legtöbb egyedülálló anyuka ismerősömnek lett párja(normális korban hozzá illő), és vannak olyan "apukák" aki viszont csak sodródnak és látványosan boldogtalanok. Szerintem ez azon múlik milyen az ember természete főként. Remélem azért h mindenki párra lel végül.
2017. aug. 18. 00:54
 34/34 anonim ***** válasza:
20 évig nevelni meg tolerálni más tökevirágát mert kefélt egy jót ... Bebaszna.Legalábbis nálam.
2017. aug. 18. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!