Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy gyerekes elvált nő az nem kell senkinek mert kölyke van mástól, egy elvált férfi akinek van gyereke, az meg egy "alfahím"?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyet látok. Hogyha egy férfi aki még nem túl öreg, van gyereke de elválik a feleségétől, ha a gyerek nem zavar túl sok vizet, tehát az anyja neveli, csak 2 hetente tölt az apjával egy hétvégét, akkor még nem csak hogy nem csökkent le az értéke a férfinak a társkeresésnél, de még növekedhet is. Mert sok nő szemében ez bizonyíték arra, hogy egy nő már kiválasztotta őt a múltban és ha már más nő is őt választotta, akkor biztosan értékes pasi, máskülönben nem választották volna a gyerekük apjának. Tehát ez ösztönösen még vonzó is lehet egy fiatalabb nőnek. Így az elvált apukák értéke csorbítatlan válás után.

De mi van a másik oldalon? Egy elvált gyerekes anyuka, aki már 30 fölött van az milyen férfinak kell? 50 éves alkoholistának... Minden férfi utálja "más férfi kölykét" nevelni, és a legtöbb férfi szemében, főleg az értékes és nem túl öreg férfiak szemében teljesen elveszti az értékét egy nő ha mástól gyereke van. Minden valamire való férfi független fiatal lányt keres komoly kapcsolatra.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

2017. aug. 16. 20:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
70%
Kölyke??? Gratulálok,köszönöm nincs több kérdésem!
2017. aug. 16. 22:04
 22/34 anonim ***** válasza:
83%
20# Ez tok jo, szerencsere nem mindenkinek orvos a ferje, aki minden biologiai folyamatot reszletesen ismer es el tud kepzelni, a legtobb ferfinek eszebe se jut ilyen, hogy azert ne szexeljen a felesegevel, mert az o nemiszerven elotte kijott a sajat gyereke. (Igen, van ilyen, letezo jelenseg de egyaltalan nem gyakori es mentalis zavarkent kezelendo, szexualpszichologusok rendbe tudjak rakni az ember fejet, mar ha egyaltalan van erre igeny, persze biztos konnyebb elvalni es futni a fiatal pipik irant.)
2017. aug. 16. 22:06
 23/34 anonim ***** válasza:
26%

22. Évekig jártak terápiára, de nem.

Nem tudott egyszerűen évekig hozzáérni.

De a válás után, még 15 évvel is legjobb barátok. Szerencsére.

2017. aug. 16. 22:08
 24/34 anonim ***** válasza:
Gondolom, azért, mert a gyerekes elvált nő, több gonddal, felelőséggel jár, míg az elvált férfi, ha gyerek nélkül "érkezik", nem.
2017. aug. 16. 22:17
 25/34 anonim ***** válasza:
25%

A férfiak meg szexorientáltabbak, mégis a nők szexelhetnek kedvükre gyakorlatilag nehézségek nélkül még előnytelen alakkal is.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Nemek közötti alapvető különbségek. Bizonyos dolgokban könnyebb, bizonyos dolgokban nehezebb.

Egy olyan férfi akinek nincs gyereke nagy valószínűséggel nem akarja más férfi gyerekét nevelni, hiszen a férfiak is akarnak saját családot és nem más családját akarják megörökölni, ilyen egyszerű. Szakításnál pedig a gyerek a nőre lesz bízva az esetek 99%-ában, a nők szeretik a gyerekeket így gyakran még vonzó is számukra egy elvált, de gyerekéről mégis gondoskodó férfi, ilyen egyszerű.

2017. aug. 16. 22:17
 26/34 anonim ***** válasza:
23%

Ez csak Magyarországon van így.

Visszamaradottak és ostobák az emberek.

2017. aug. 16. 22:43
 27/34 anonim ***** válasza:
87%

Hát ez elég buta felvetés......

25 évesen házasodtam, rögtön az egyetemi évek után. Nem volt szinte semmink, 1 évet albérletben éltünk. Majd jött egy jó álláslehetőség és szinte azonnal megfogant az első gyerek, majd 3,5 évvel később a második. Céges hitelt vettem fel, a cégem volt a kezes, így lett saját otthonunk amit szinte végig egyedül fizettem, az exem jó ha 1 évet dolgozott. Mondanom sem kell, hogy alig vártam, hogy végre túl legyünk a lakás kifizetésén és egy kicsit tudjunk kirándulni, nyaralni, nagyon be kellett osztani a pénzt, szinte minden plusz melót bevállaltam, gyakran még otthon is melóztam. Szóval letelt a 10év és a felségem közli, hogy válni akar, 37 voltam amikor elváltunk. Most megint hitelt kellett felvennem, hogy ne kelljen költöznöm a lakásból, és ezek mellé még van 70000 GYT is.

Szerinted kinek kellek? A munkahelyem szerencsére stabil, számítanak rám, most 15 éves kölcsönt kaptam tőlük havi 85000 vonnak a fizetésemből, így marad 150k hogy éljek. Azért azt hozzáteszem, hogy amikor a srácok nálam vannak, akkor mindig elviszem őket szórakozni, kirándulni, sportolni, meg amit még kisírnak, szóval az is benne van 10-20000ft havonta. Egy jól kereső diplomás emberből kapásból egy minimálbéres lettem egy idegen nő számára, nem valami vonzó felhozatal.

Az exem nagyon ügyesen megoldja a gyereknevelést, amikor csak lehet lepasszolja őket a nagyiéknak, aztán este valamikor értük megy. Anno őszintén megmondta, hogy egy másik férfi miatt hagyott el akivel boldognak érzi magát, oda is költözött hozzá. Szerencsére tényleg intelligens pasas, mindent meg lehet vele beszélni, próbálja nevelni a srácokat, de nem erőlteti a dolgot szerencsére.

2017. aug. 16. 23:10
 28/34 anonim ***** válasza:

5-ös! Anyád pichája a csoffadt, amin te kibújtál, te gyökér!

Kérdező, én nem ezt tapasztalom. Mindkét oldalra látok ellenpéldát, te talán más környezetben vagy, ahol nincs nagyon, de lehet azért találni. Amúgy én nő vagyok, és független, fiatal férfit kerestem és találtam. Nem kezdenék gyerekessel, mert nem tudom elfogadni, és az én szememben nem ér többet senki, csak mert csinált egy gyereket. Nem az a dicsőség.

2017. aug. 17. 01:43
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jelent problémát ha van gyerek. Mivel nekem is van, tökre megértem. Simán kezdenék gyermekes anyukákkal, nálam nem kizáró ok!

F35

2017. aug. 17. 01:56
 30/34 anonim ***** válasza:
10%

Az altatósorvosos sztori nem normális, tiszta beteg.

Az talán nem akasztja ki, hogy havonta egyszer az egész méh belső fala, tehát a nő egy belső szerve leválik és véres cafatok formájában távozik a szentlyukán keresztül? Vagy hogy tőle fél centire nyílik 2 másik lyuk is, tehát a farka fél centi távolságban van egy kakis és egy pisis nyílástól? Amit csak papírral törlünk meg, nem fertőtlenítünk ám.

Az ilyen ember beteg, mint akik a baktériumoktól félnek és kényszeresen mosnak kezet. Nem családterápián kellett volna lenniük, hanem pszichiáternél. Az altatóorvosnak lehetett volna annyi esze, hogy felismeri, hogy ehhez a fóbiához orvos kell.

Egy csomó hasonló van, aki írtózik a menstruációtól, a nők pukizásától, szőrtelenítésétől.. mindenfajta emberi funkcióktól. Szerintem ne keverd ide, hiszen prszichiátrián lenne a helye.

2017. aug. 17. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!