Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők előfordul olyan, hogy egy fiú a bambasága és a félénksége miatt taszított el benneteket?
Igen.
Sőt! Emiatt azt is hiheti a lány/nő,hogy nem akarod igazán.Akkor ő miért törné magát!?
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat:).
Igazából volt egy lány akivel beszélgettem de sajnos egy kicsit összezavart nem tudtam rajta kiigazodni,hogy akkor most szimpatikus vagy e neki vagy sem. Lehet,hogy Ő is olyan visszahúzódó típus mint én de ezt sajnos nem tudhatom. Arra vágytam mindig,hogy beszélgessek vele de sajnos nem mertem odamenni hozzá mert mi van akkor ha nem is érdeklem. Ha szeretné valaki, hogy bővebben kifejtsem, hogy mi is történt az elejétől a végéig akkor nagyon szívesen megosztom privát üzenetben.
Jártam így.
A helyzet az, hogy az ilyeneknél az első gondolatom az volt persze, hogy én nem jövök be nekik, és úgy álltam hozzá, hogy ebből nem is lesz semmi.
Mire vette a bátorságot, hogy újra keressen, már nem érdekelt.
2-3 ilyen esetem biztos volt életem során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!