Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők előfordul olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők előfordul olyan, hogy egy fiú a bambasága és a félénksége miatt taszított el benneteket?

Figyelt kérdés
Pl. Nincsen önbizalma de nagy nehezen rászánta magát és beszélgetett azzal a lánnyal aki szimpatikus neki. De a félénksége miatt a későbbiekben nem kereste a lány társaságát ( nem volt benne biztos, hogy Ő is szimpatikus e a lánynak) pedig csak arra vágyott, hogy beszélgessen vele de egyszerűen nem mert felé közeledni.

2017. aug. 16. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Aha simán. Nem az Antikrisztus vagyok, ne féljen már hozzám szólni.
2017. aug. 16. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem, mert ilyen férfivel alapból nem ismerkedem.
2017. aug. 16. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Hasonloan mint a kettes. Ha egyszer elbeszelget velem de aztan nem keres, azt meg nem veszem ismerkedesnek.
2017. aug. 16. 16:38
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Igen.

Sőt! Emiatt azt is hiheti a lány/nő,hogy nem akarod igazán.Akkor ő miért törné magát!?

2017. aug. 16. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Ha igazán tetszik nekem a srác, nem taszít el. Képes vagyok várni rá akár sokáig is.
2017. aug. 16. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, jártam már így. Én is félénk vagyok, de ha szimpi nekem a másik, nem bánok vele úgy a randin mint egy idegennel pl. szinte soha nem nézett rám, kerülte a közelségem (nem másztam rá), mindig messze ült le tőlem (büdös se voltam), alig kérdezett valamit. A fiú pedig így viselkedett velem, kétszer is, pedig a leveleiben azt írta kedvelt.. Nekem ez így nagyon rosszul esett és így nem akartam vele többet találkozni.
2017. aug. 16. 22:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat:).

Igazából volt egy lány akivel beszélgettem de sajnos egy kicsit összezavart nem tudtam rajta kiigazodni,hogy akkor most szimpatikus vagy e neki vagy sem. Lehet,hogy Ő is olyan visszahúzódó típus mint én de ezt sajnos nem tudhatom. Arra vágytam mindig,hogy beszélgessek vele de sajnos nem mertem odamenni hozzá mert mi van akkor ha nem is érdeklem. Ha szeretné valaki, hogy bővebben kifejtsem, hogy mi is történt az elejétől a végéig akkor nagyon szívesen megosztom privát üzenetben.

2017. aug. 16. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Jártam így.

A helyzet az, hogy az ilyeneknél az első gondolatom az volt persze, hogy én nem jövök be nekik, és úgy álltam hozzá, hogy ebből nem is lesz semmi.

Mire vette a bátorságot, hogy újra keressen, már nem érdekelt.

2-3 ilyen esetem biztos volt életem során.

2017. aug. 20. 08:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Én voltam ilyenben. Zavarosan viselkedett, flörtölt, de szemtől szemben meg elutasított. Én ha megérzem, hogy nem vagyok elég, akkor annak oka van, mert szerintem egy nő érezteti a férfivel, hogy készséges, és nyitott a beszélgetésre, vagy bármire. Ha ez nincs meg, akkor a férfi csak hülyét csinál magából ha mégis lép. Legalábbis ezt tapasztaltam többször.
2017. szept. 2. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!