Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott férfi elhízott nők között keresgéljen mert vékony úgyse fog összejönni vagy a szépség relatív és mindenkinek más a szép és emiatt lehet vékony nőnél is?

Én akkor voltam nádszál, amikor a kövér exemmel voltam. :"D
Szóval ja, van rá esély, de ha összejön, akkor ne játszd el a bizalmát. :)
21/L

Hát,attól függ sajnos,ki milyen kövér.
Én például 170 centivel normálban vagyok 65 kiló,ellenben most 85 vagyok,és akkor a hasam,hogy tényleg látszik a hízás,a fejem is megnagyobbodott.
Mondjuk én lesz@rom,most úgysem nőzök,de alapvetően sikeresebbek azok,akik vékonyak,(akár még szikár izomzattal is,de az sem feltétlen),igen,de a kövérség alapjáraton egészségtelen,én is inkább nem eszek,vagy akármi,de fogynom kell,egészségtelen,káros,és láthatod,ha nincs mellé elvarázsoló,bátor személyiséged,esetleg saját egzisztencia,akkor sajnos nagyon hátrányba kerülsz
De ez relatív,ma már válogathatsz,sok pszichés beteg lány is van,akik pl simán összejönnek veled,ha úgy állsz hozzájuk,és jól néznek ki. Van már mindenféle. :D

utolsó,mondjuk úgy,hogy "relatív a szépség",és nem relatív a szépség.
Azért a bölcsész hallgató pszichológus kisbabák is tudják,tanítják nekik,hogy van vonzó,és kevésbé vonzó ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!