Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek olyan pasival aki több, mint két évig
börtönben volt?
2017. aug. 15. 01:30
Nem. Már attól is ideges lettem, hogy csak két évet kapott, amikor megölt egy embert!!!
Olyan emberrel egyébként szóba sem állnék, aki ittasan vezet. Nem kell baleset hozzá, ilyen felelőtlen ember a cipőmet nem köthetné be, nemhogy ismerkedjek vele.
Így meg hogy meg is ölte azt a szerencsétlent, esélytelen, hogy ismerkedjek vele.
Maga a börtön nem lenne feltétlenül kizáró ok, ha olyan bűn miatt került volna be, amit tudnék tolerálni, elnézni.
Az ittas vezetés és az emberölés nem az.
2017. aug. 15. 08:06
Kedves utolsó szerintem veled, már alapbol több a gond és még nem is ültél.
2017. aug. 15. 09:42
Attól függ, miért ült. Az általad leírt példával nem, mert embert ölt (oké, hogy nem volt szándékos, de az ő hibája, utálom azokat, akik piásan volán mögé ülnek, mert az az eredmény). Ha nem más testi épségében tett kárt (pl. adócsalás), akkor meggondolnám.
2017. aug. 15. 10:07
22/24 Érdekes hozzá állás a többi emberhez. Olvastál 2-3 mondatot és halálra is ítélnéd a másikat. Akkor mikor, sokszor rendőrség, bíró sem tudja teljesen kibogozni a dolgokat.
Én már írtam, hogy nem. Nem azért, amit tett, azért az sem mindegy, mindig kómásra issza magát és úgy vezet, vagy volt egy pohár bor és úgy saccolta, már kiment, de még kimutatható volt. Én azért nem, mert akit ismerek, mind tönkre ment odabent mentálisan, idegileg. A börtön viszonyok, tönkre teszik és lehet kedves, sosem tudni, mikor robban.
2017. aug. 15. 11:13
Nem tudom ti hogy vagytok vele, én ha megiszom 1 pohár bort akkor már nem ülök autóba. Nálunk ez így működik a családban és ez a normális. Nekem az nem fér bele, hogy másokat veszélyeztetsz és a kérdező azt írta, hogy ittas volt...nem azt, hogy 1 sör után gázolt valakit halálra.
2017. aug. 15. 14:31
27/35 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem mentség, de buli után másnap történt a gázolás. Azt hitte, hogy már nincs alkohol a szervezetében.
Lehet a bűn súlyosságán vitatkozni, kinrk ez fér bele, kinek az.. nekem pl az adócsalás se férne bele. Az a kérdés, hogy jött ki a börtönből, mennyire tört meg, hogyan éli meg a tényt, hogy ő tulajdonképpen gyilkos, milyen kilátásai lesznek eztán az életre, tiszta erkölcsi bizonyítványt pl sose kaphat már.. nem tudhatod, mennyire sérült ember.
2017. aug. 15. 15:12
Én eleve nem tolerálom az ilyesmit, pláne amióta oldalról belémszállt egy részeg állat 80-al és totálkárosra törte a kocsimat. Én nem adnék esélyt olyannak aki részegen autóba ült akár 1x is.
2017. aug. 15. 15:19
Itt annyi szent ember van , hogy el sem hiszem. Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy ittasan is be fog ülni az autóba.Nem részeg emberről beszélünk,mivel az nem két évet kapott volna. Nagyon sok embernek józanul is börtönbe kellene vonulni,ha balesetet okoz,mert a tudása alapján önmaga is tisztában van azzal hogy maximum áramot szabadna vezetnie.
2017. aug. 15. 22:54
Kapcsolódó kérdések: