Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkednétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan pasival aki több, mint két évig börtönben volt?

Figyelt kérdés
2017. aug. 14. 22:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
56%
Nem, főleg, ha friss. Ha eltelt 10-15 év, és bizonyított, hogy elég volt neki ennyi fejmosás, akkor meggondolnám. De amíg nem tudom, hogy nem fordulhat ez elő újra, addig én nem akarok ilyen emberrel közös jövőt tervezni.
2017. aug. 14. 22:30
 12/35 anonim ***** válasza:
86%
Két év egy ember haláláért, mert ő felelőtlen volt.. Amúgy semmiképp, már a tudat elrémíszt, hogy megölt egy ember.
2017. aug. 14. 22:32
 13/35 A kérdező kommentje:

Eléggé friss a történet, 3-4 éves...

És ráadásul egy váláson is túl van...

2017. aug. 14. 22:34
 14/35 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm, ismerkedett ilyen pasival, szült neki egy gyereket.

Srác 3 évet volt kint, aztán honvágya lett, és haza ment 5 évre. Most megint kint van a srác, kíváncsi leszek, mikor akar újra haza menni. :D

2017. aug. 14. 22:42
 15/35 A kérdező kommentje:
Az ismerősöd pasija miért volt börtönben?
2017. aug. 14. 22:44
 16/35 anonim ***** válasza:
72%
Két év böri elég nagyot tud torzítani az ember személyiségén. Én nemigen állnék szóba börtönviselt emberrel, még a nem börtönviseltek közt is annyi a mentális problémával küzdő, nem kéne egy plusz kockázati tényező. Az, hogy aranyosnak látszik.. Hát a látszat néha csal..
2017. aug. 14. 23:01
 17/35 anonim ***** válasza:
51%
Előre tisztázni szeretném,hogy nem voltam és nem is tervezek börtönbe menni. Az a helyzet, szerintem,hogy bárki kerülhet börtönbe ezt senki nem tudhatja. Az,hogy valaki ült ,még semmit nem jelent. Sok olyan embert ismerek, aki nem ült és annak ellenére egy nagy kupac szar,mint ember. Ami meg az ittas vezetést illeti,száz emberből minimum 90 már vezetett ittasan.Attol, még,hogy nem ütött el senkit és nem halt meg senki ,az nem rajta múlt,hanem a szerencsén. Ez olyan mint a piros lámpa és a gyorshajtás ezrével lehetne embereket börtönbe csukni miatta,csak annyi kell hozzá,hogy pont akkor pont ott minden egybeessen és kész a baj.Attol még hogy így járt ,nyugodtan lehet jó ember,ez semmit nem jelent.
2017. aug. 14. 23:48
 18/35 anonim ***** válasza:
33%
17# Egyetértek! Adni kell egy esélyt...
2017. aug. 14. 23:52
 19/35 anonim ***** válasza:
54%

Halálra gázolt valakit ittasan és csak 2 évet kapott? :-o

Nem, sosem jönnék össze egy gyilkossal.

2017. aug. 15. 00:41
 20/35 anonim ***** válasza:
53%
Lehet , nem is kell sokat várnod ,hogy veled,vagy egy közeli hozzátartozóddal ugyan ez megtörténjen,majd akkor is így vélekednél,hogy gyilkos?
2017. aug. 15. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!