Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennétek olyannal akinek az anyja börtönben van?
Figyelt kérdés
2017. júl. 19. 15:40
1/7 anonim válasza:
Sokban függ attól, miért van börtönben.
2/7 anonim válasza:
Az illetőt nem az alapján ítélném meg, hogy milyen a családja.
3/7 anonim válasza:
Nem ez alapján ítélném meg, de ahogy minden kapcsolatnál, úgy itt is érdemes megismerni jobban a családot. A szülői nevelés/példa sok mindenben kihat a gyerekre is, vagy jó, vagy épp' ellenpéldaként.
4/7 Clay Morrow válasza:
Legalább már csak az apjától kell tartani, hogy mikor van otthon. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5/7 anonim válasza:
Kit érdekel? Nekem is fura a családom (jó, ennyire azért nem), és sosem akarnám, hogy hozzájuk hasonlítsanak, vagy rajtuk keresztül ítéljenek meg, nagyon nem hasonlítok rájuk. Ők sem rossz emberek, meg semmi, de más világ vagyunk és én sem tennék sok dolgot, amit ők igen. Szerintem nem szabadna ilyesmi alapján ítélkezni.
Nekem ha édesanyám, vagy bármelyik szülőm bármiért börtönbe kerülne, egy biztos, hogy sajnálnám valamennyire és ugyanúgy szeretném, másrészt nagyon szégyelleném magam és én is félnék ettől... Hogy bárki ezért szájára veszi őt vagy engem.
20L
6/7 anonim válasza:
A szüleidet nem te választod és azért amit az anyukája elkövetett nem a lányát kell büntetni. Amúgy meg nagyon sok minden miatt lehet börtönbe kerülni és nagyon de nagyon sok embernek ebben az országban ott lenne a helye pedig ők most az dicsfényben úsznak és ha az ő lányokról lenne szó akkor büszke lennél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!