Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti elájulnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti elájulnátok egy olyan pasitól, akinek lakása van Londonban?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy csinálok egy hamis tulajdonpapírt egy London belvárosi kecóról, és ezzel a svindlivel átverem a lányokat. Vagyonos férfinak állítom be magam, akinek van egzisztenciája Nyugat-Európában, ahova a legtöbb magyar álma, hogy kiköltözhessen, és nekem már állítólag lakásom is van ott.

Egy ilyen trükknek ti bedőlnétek, és lefeküdnétek az adott pasival?

2017. aug. 13. 22:46
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
84%

Úgy gondolod, hogy majd a tulajdoni lapot is megnézik a csajok? :DDDDDDDDDDD

NE MÁR.

Amúgy biztos nem feküdnék le csak azért valakivel, mert lakása van...Te jó ég. :"D

21/L

2017. aug. 13. 23:07
 12/38 anonim ***** válasza:
92%
Ez tök reális. Főleg ha itthon meg valami lepukkant lyukban laksz.
2017. aug. 13. 23:20
 13/38 anonim ***** válasza:
80%

Nem. Egyrészt lakberendezési magazinnak dolgozom, ilyeneket nézek nap, mint nap, felismerek egy Google-ból kopzott, 3 fénytechnikus által megvilágított, művészeti vezető (mezei nevén stylist) által beállított képet, amin a párnák, a váza meg a kutya valójában nem is a tulajé, hanem a stylist meg a képszerkesztő vitték oda fekete zsákokban.

Azon kívül, nem akarok külföldön élni, nem fekszem le veled, mert jó a lakásod, és ha Londonban van lakásod, akkor nem itt laksz, ergo hacsak nem fogsz egy nap után feleségül venni, akkor nyilván komoly kapcsolatot keresel. Ráadásul sosem értettem, hogy miért fekszik le bárkivel valaki, csak mert annak sok a pénze. Ha csak 1 éjszakáig látom, nem mindegy, hogy hajléktalan-e?

2017. aug. 13. 23:23
 14/38 anonim ***** válasza:
90%
J,a hogy tulajdonpapírt mutatsz be. Akkor a kép nem érvényes, minden más ugyanúgy áll, ahogy mondtam. Amúgy Londonban rohadt ronda sorházak vannak piros téglával. Akkor már raknál fel egy Reykjavíkot vagy Amszterdamot.
2017. aug. 13. 23:24
 15/38 A kérdező kommentje:
Csinálhatok neked kamu amszterdami ingatlantulajdoni papírokat is, csak az nehezebb lesz mivel nem tudok hollandul. De utána lehet nézni. És mire rájönnél az átverésre, már gazdagabb leszek néhány ingyen szexszel, és valószínűleg már más csajt fogok fűzni a nem létező vagyonommal :D
2017. aug. 13. 23:27
 16/38 anonim ***** válasza:
89%
De minek akarod bizonyítani? Elég ha csak mondod akkor is elhiszik.
2017. aug. 13. 23:33
 17/38 anonim ***** válasza:
91%
Mint mondtam, és mint mások is mondták, nem lennél gazdagabb semmivel. Hiszen minek feküdnék le veled? Ha a pénzed érdekelne, akkor hosszú távon kellenél, márpedig ha erőltetnéd a szexet, nyilván nem abban gondolkodnál, hogy feleségül vegyél. Ennyire senki se ostoba. Mi az, hogy mire rájönnék? már az gyanús lenne, hogy egy tulajdonlapot mutogatnál. Vagy hogy erőltetetten szóba hoznád. És nem csak nekem.
2017. aug. 13. 23:41
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Persze, miután BKV-val megközelítettetek egy olcsó kocsmát kínai ruhában, proli viselkedéssel, igazán hihető leszel :)
2017. aug. 13. 23:43
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
na, az meg a másik. amúgy meg felőlem kipróbálhatod élesben a dolgot. nekem semmilyen érdekem nem fűződik hozzá, hogy téged ne röhögjenek ki.
2017. aug. 13. 23:48
 20/38 anonim ***** válasza:
68%
Trololo
2017. aug. 13. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!