Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Londonban hol lehet magyar melegekkel találkozni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 00:18
2/7 anonim válasza:
*az első hozzászóló mentálisan retardált (nézzük el neki):/
ott szerintem leginkább londoni melegek vannak...
tehát gyere vissza magyarba ^^
** de nekem is most ment ki 1 ismerősöm aki meleg :D szóval biztos vannak xd
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tudom, hogy vannak Londonban melegek, de arra lennèk kívàncsi, hogy hol lehet olysn melegekkel találkozni, akik párkapcsolatot szeretnének ès nem csak egy gyors szexet.
2015. jan. 12. 23:21
4/7 anonim válasza:
Lassan az egész ország kiköltözik, bőven van esélyed ott magyar melegeket találni.
Nézz körül több társkereső oldalon(gayromeo,randigay, eropolis, love.hu stb stb), sokan hirdetnek külföldről (Angliából is).
5/7 anonim válasza:
London a második legnagyobb magyar város félmillió magyarral. Ha csak azt vesszük, hogy a népesség legalább 2-5%-a meleg, akkor van ott 10 000 magyar meleg.
A tanácsom:
menj fel a gayromeora, mert ott tudsz nyelv szerint szűrni, kikeresed a magyarul beszélőket, kor szerint, hely szerint.
6/7 A kérdező kommentje:
Okè! Köszönöm!
2015. jan. 13. 18:46
7/7 anonim válasza:
Sziasztok, ha aktuális még, szívesen ismerkedek. 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!