Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl óvatos vagyok?

Figyelt kérdés
25 evés férfi vagyok és még csókon kívül nem volt más kapcsolatom. Lenni lett volna, de egyik sem volt az igazi. Én meg abba nem megyek bele. Válogatós is vagyok. Mondjuk engem nem is könnyű megismerni, mert csendesebb, visszahúzódóbb vagyok. Nem azért, mert gyáva vagyok meg ilyenek. Csak nem szeretek feltűnősködni. És nem szeretnék olyanokkal ismerkedni akikkel nem érdemes, nem érdekelnek.

2017. aug. 13. 02:53
 1/1 anonim válasza:
Az általad felsoroltak közül szinte minden olyan tulajdonság, amit azonnal nem fogsz tudni kideríteni. Erőt és energiát kell rááldozni pl arra is hogy érdemes-e a lannyal foglalkozni. Ezt ránezésre nem fogod tudni megmondani.
2017. aug. 13. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!