Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek legyek óvatos?
Figyelt kérdés
Megbeszéltünk 2-3nap chatelés után egy első találkozást. Ami meglepett hogy a lány (egy gyermekes anya) maga mondta hogy nála találkozzunk.Mire számítsak vagy legyek résen.Komoly felé nézünk ezért "csak szex" tesztnek is vettem.2016. jún. 29. 11:43
1/7 anonim válasza:
Csak add magadat, lehet ott lesz a gyerek is, ezért hívott magához és valójában ez egy hogy bánsz a gyerekkel tetszt.
3/7 anonim válasza:
Azért az elég meredek lenne, hogy 2-3 nap után már a gyerekkel tesztelne. Szexelni akar, ennyi.
4/7 anonim válasza:
A gyerekkel teszt szerintem is tül erős lenne.
F
5/7 anonim válasza:
Aki nagyon hamar felhív a lakására az érdekből teszi. Lehet nimfo akár vagy épp bepattansz egy fantasztikus új termék bemutatójára amivel életed végéig gazdag lehetsz. :)
6/7 anonim válasza:
Én is hívtam már pasit első randin magamhoz, mondjuk kicsit hosszabb chatelés után, mert úgy voltam vele, hogyha szimpik vagyunk, mehet a szex is. :)
Ellenedre lenne, ha ezt szeretné? Csak mert akkor adj neki olyan jeleket, ne égjen be szegény. :)
7/7 A kérdező kommentje:
6 osnak
Bennem a női nem iránti tisztelet mondja azt hogy az elsőn ne.De a mai nap mindent átbeszélve közös akarattal aminek jönnie kell az jönni is fog annak pozitív irányában.A kérdéses vonzalom kialakulását nézve minden a helyére fog kerülni szerintem mert ha már ott tartunk hogy most lehetne az ominózus nap.
2016. jún. 29. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!