Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gyerekes anyukák eltartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyerekes anyukák eltartó apukát keresnek maguknak legtöbbször?

Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Mikor kettesben voltam a lanyommal kb. 200.000 Ft volt a havi bevetelunk. Ebbol siman kijottunk. Mikor osszejottunk a ferjemmel, o koltozott hozzank. Kezdetben havi 50.000 korul adott be a rezsibe, etkezesbe, de azt akkor is magara koltotte, mikor egyedul elt. Aztan kesobb persze kozos kassza lett, de szerintem a gyerekre meg most, 7 ev utan sincs plusz kiadasa.
2017. aug. 11. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
#9 Akkor azt hiszem, te vagy itt az egyik legnormalisabb pasi. Sok helyen lattam mar a valaszaidat. Na nem offolok tovabb.
2017. aug. 11. 20:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, de van róla szó. Anyám példáját tudom felhozni aki belebotlott egy pasiba és bármennyire is nehéz bevallani de beleszeretett. A pasi viszont minket nem fogadott el, a hátunk mögött köcsög volt és íg, mennie kellett. (Ilyenkor bánom hogy világrajöttem) A mostani párja pedig egyedülálló habsi lakással. Nyilván vannak érdekek is a kapcsolat mellett.
2017. aug. 12. 07:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Ki így, ki úgy. Én remekül elvagyok a gyerekkel, jól keresek, a volt férjem eddig fizette rendesen a gyerektartást. Van saját lakásom (nem a volt férjemmel közös, azt már eladtuk) és nem szorulok rá senkire, sőt. Én csak olyan párkapcsolatot tudnék elképzelni hogy egy elvált, szintén gyerekes férfi,és mindkettőnknek megvan a saját élete, nevelgeti mindenki a saját gyerekét, de sok időt töltünk közösen gyerekkel is, gyerek nélkül is. Összeköltözést csak akkor ha úgy érzem, ez lenne mindenkinek a legjobb. Ha ilyet nem találok, maradok egyedül, mert nincs szükségem eltartóra. Szerelemre, kapcsolatra igen.

N 40

2017. aug. 12. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!